stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ne boste verjeli, kdo je prvi mož Angeline Jolie

25. 8. 2017; 12.00
Avtor: K.M.
Angelina Jolie

foto: Dreamstime

V zadnjih mesecih se vse vrti okoli Angeline Jolie in Brada Pitta. Ob tem pa številni pozabijo, da je bila igralka že prej dvakrat poročena.

Vse od leta 2005, ko sta Brad Pitt in Angelina Jolie skupaj zaigrala v filmu gospod in gospa Smith, so zapeljivo igralko povezovali samo z Bradom. Številni se še spomnijo njenega divjega in izpostavljena zakona z igralcem Billyjem Bobom Thorntonom, ob tem pa pozabijo, da je bila Angelina pred tem že enkrat poročena. 

Med letoma 1996 in 2000 je bila Jolijeva poročena z igralcem Jonnyjem Leejem Millerjem, s katerim sta se, zanimivo, prav tako spoznala med snemanjem filma, Hekerji. Tudi s Thorntonom, s katerim sta bila poročena med letoma 2000 in 2003 je pred razmerjem Angelina zaigrala v filmu Kontrolorji leta. Vse to pa kaže na zanimiv vzorec v iskanju partnerjev te priljubljene igralke. 

Jonny in Angelina sta skupaj zaigrala v filmu Hekerji. foto: Profimedia

Angelina je Jonnyja spoznala med snemanjem, a sta z razmerjem pričela šele nekaj mesecev po koncu produkcije. Tako hitro kot se je njuna ljubezen razvila, pa se je hitro tudi končala. Angelina je na poroko prišla v črnih plastičnih hlačah in beli majici, na kateri je bilo s krvjo zapisano Jonnyjevo ime. Kljub hitri ločitvi in dejstvu, da je Angelina svojega prvega moža zagotovo prevarala, pa naj bi igralca vseeno ostala dobra prijatelja. Jolijeva je že pred leti povedala, da je Jonny dobra oseba in dober človek, po ločitvi od Pitta pa je tudi zvezdnik serije Osnove Sherlocka Holmesa priznal, da dobrih 20 let po poroki z nekdanjo partnerko še vedno ostajata dobra prijatelja. 

Jonny Lee je bil z Angelino poročen med letoma 1996 in 2000. foto: Profimedia

Igralec je sicer trenutno najbolj znan po svoji vlogi inteligentnega nekdanjega odvisnika v seriji Osnove Sherlocka Holmesa, kjer mu družbo dela Lucy Liu. Že od leta 2008 pa je srečno poročen z igralko in manekenko Michele Hicks, s katero imata 9-letnega sina Busterja Timothyja Millerja. Čeprav je nekajkrat zaigral v filmih, pa je največji uspeh vseeno doživel v televizijskih serijah. Poleg še omenjene je najbolj znana še serija Eli Stone. 

prejšnji članek
Šok v bazenu : 'Mimo je priplavala nagnusna žival!'
Zdravje
Šok v bazenu : 'Mimo je priplavala nagnusna žival!'
naslednji članek
Grob Michaela Jacksona povsem prazen
Svet slavnih
Grob Michaela Jacksona povsem prazen