Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ivanka Trump v Beli hiši uvedla nov trend

29. 8. 2017; 06.01
Avtor: D. B.
ivanka trump 2

foto: Profimedia

Večinoma se oblači v klasična poslovna oblačila, a temu modnemu trendu se ni mogla upreti.

Ivanka Trump v zadnjem času večinoma izbira obleke s spuščenimi naramnicami, ki bi lahko kmalu postale njen zaščitni znak. Čeprav se, kot vse ostale poslovne ženske, večinoma oblači v kostime, se Ivanka ni mogla upreti temu modnemu trendu.

Ko se je predsedniška družina pred kratkim vračala z dopusta v New Jerseyju, so fotografi Ivanko ujeli v čudoviti obleki, ki ji je pristajala kot ulita. Lepa Ivanka je bila v družbi šestletne hčerke Arabelle in enoletnega sina Theodora, ki je iz materinega naročja brezskrbno opazoval fotografe, zbrane na letališču. Ljubljenka in najstarejša hči predsednika Trumpa je za to priložnost oblekla belo retro obleko modne znamke Reformation.

Preprosta obleka, ki razkriva ramena, je Ivanki zelo pristajala, pri tem pa smo opazili, da v zadnjem času pogosto poseže po oblačilih s spuščenimi naramnicami v slogu igralke Brigitte Bardot.

foto: Profimedia

Tako kot je Michelle Obama proslavila oblačila, ki razkrivajo roke, je zdaj Ivanka Trump na dobri poti, da njen zaščitni znak postanejo razgaljena ramena, čeprav ta modni trend ne vidimo pogosto v Beli hiši.

Tako je tudi pred kratkim na kongresnem pikniku v Beli hiši blestela v obleki s cvetličnim vzorcem in razgaljenimi rameni, prav tako blagovna znamka Reformation. Nekaj mesecev pred tem pa je za večerjo z japonskim premierjem Shinzom Abejem izbrala črno obleko Dolce & Gabbana.

Lani je na finalu US Open nosila beli kombinezon, poleg katerega je oblekla športne copate. Ne pozabimo tudi na prekrasno rdečo obleko Rolanda Moureta, ki je bila ena od najbolj odmevnih Ivankinih modnih izbir.

Preberite tudi: Presenečenje: Toliko je Melania Trump odštela za obleko. Kliknite tukaj!

foto: Profimedia

prejšnji članek
Rodila se je nova zvezda facebooka: Očka je presrečen!
Svet slavnih
Rodila se je nova zvezda facebooka: Očka je presrečen!
naslednji članek
Slavni pevki mačka uničila obraz
Svet slavnih
Slavni pevki mačka uničila obraz