Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zaradi pričeske postal spletna senzacija, danes pa je videti takole …

2. 9. 2017; 11.00
Avtor: V. M.
Junior Cox-Noon2

Ljudje se niso mogli načuditi njegovi bujni pričeski. foto: Chelsea Noon

Se spomnite dojenčka z bujno pričesko? Pri samo devetih tednih je zaradi bujnih las postal prava spletna senzacija. Danes šteje eno leto – vas zanima, kako prikupen malček je postal?

Ko so se na spletu prvič pojavile fotografije malčka z bujno pričesko, so mnogi modrovali, da gre za lasuljo. Tisti, ki so dečka videli v živo, pa so ob pogledu nanj dobesedno obnemeli. Junior Cox-Noon je tedaj štel zgolj 9 tednov. Njegova mati Chelsea Noon pove, da se je z bujno pričesko že rodil, kako veliko las krasi njegova drobna glavica, pa je spoznala šele med prvim kopanjem. ''V porodnišnici so mi dejali, da mu bodo sčasoma lasje izpadli, zlasti na zatilju. Pa se to ni zgodilo, še več, lasje so pričeli hitro in bujno rasti.''

Mamica Chelsea Noon je na svojega sinka zelo ponosna. foto: Chelsea Noon

Deček s slavno pričesko prihaja iz Irske, znan pa je tudi po vzdevku, ki ga je prejel, ko so fotografije zaokrožile po spletu. Poimenovali so ga 'Baby Bear' (mali medvedek), novice o nenavadnem dojenčku pa so preplavile tudi medije.

Junior Cox-Noon je upihnil prvo svečko

30 julija 2017 je Junior praznoval svoj prvi rojstni dan. Stopil je v svet malčkov, čeprav je na slednjega spominjal že mnogo prej. Danes njegovo glavico ne krasi neukrotljiva pričeska. Malček ima seveda še vedno bujne lase, a njegova mama, ki je po poklicu frizerka, je poskrbela za bolj urejen videz. Samo poglejte tega prikupnega fantiča! Se tudi vam zdi precej starejši od enega leta?

Preberite si še: 5 najbolj pogostih napak, ki jih delamo med sušenjem las

prejšnji članek
Na pomoč, moja deklica se spreminja v maškaro!
Zdravje
Na pomoč, moja deklica se spreminja v maškaro!
naslednji članek
Skrivna govorica las
Zdravje
Skrivna govorica las