nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Angelina in Brad: V solzah jo je objel

4. 9. 2017; 05.01
Avtor: D. B.
brad angelina 1

Bosta Angelina Jolie in Brad Pitt dala njuni ljubezni še eno priložnost? foto: Profimedia

Novica o ločitvi Angeline Jolie in Brada Pitta je pred letom dni šokirala ves svet. Zdaj pa je videti, da sta si znana igralca premislila.

Vse glasnejše so govorice o tem, da sta se Angeline Jolie in Brad Pitt zakopala bojno sekiro. Slavni par je sicer ločitvene papirje podpisal že oktobra lani, a videti je, da se zdaj vendarle ne bosta ločila. Njun biograf Ian Halperin namreč trdi, da sta se Angie in Brad odločila, da njuni ljubezni dasta še eno priložnost.

To naj bi se zgodilo po tem, ko sta se srečala v hiši njunega skupnega prijatelja. "Brad je stopil k njej ter jo objel. Bilo je veliko solz. Nič ni ostalo neizrečenega. Svoje težave sta poskušala rešiti v tej skromni hiši. Odločila sta se, da še enkrat poskusita," je zapisal Halperin za Daily Mail.

Razkril je, kako s skupnimi močmi poskušata rešiti njuno razmerje, pomoč pa sta se odločila poiskati tudi pri strokovnjakih. Skupaj nameravata iti na rehabilitacijo in svetovanje, da bi zgladila vsa nesoglasja. Eden od ključnih problemov, ki so vplivala na odločitev za ločitev, je bil Bradov buren prepir s sinom Madoxxom med poletom iz Pariza v Los Angeles. Viri, blizu para so menili, da Angelina takrat tega ne bo mogla preboleti. "Angelina je bila zelo jezna zaradi tega, kar se je zgodilo v letalu. Vse mu je vrgla v obraz. Bilo je kruto. In čeprav so mnogi menili, da je to dokončen konec njune zveze, sta zdaj očitno ugotovila, da sta skupaj srečnejša," je zaključil Halperin.

Preberite tudi: Horoskop: Blagor vam, če ga imate! Kliknite tukaj!

prejšnji članek
32-letna pevka je mnenja, da bo nekoč postala zelo dobra mama
Svet slavnih
32-letna pevka je mnenja, da bo nekoč postala zelo dobra mama
naslednji članek
Uganka: Katera ženska je otrokova mama?
Zdravje
Uganka: Katera ženska je otrokova mama?