palestina
Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c
Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 milijonov evrov, tožbe in ovadbe padle

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Pol leta po smrti treh otrok doživela šok

8. 9. 2017; 06.00
Avtor: V. M.
Lori in Chris Coble3

Lori in Chrisu se je sesulo življenje ...

Smrt je v življenje družine Coble zarezala tako neusmiljeno, da je za seboj pustila le pepel in strta srca. Tako sta vsaj mislila starša, ko so v hudi prometni nesreči umrli vsi njuni otroci …

Lori in Chris Coble sta do leta 2007 živela prijetno družinsko življenje s svojimi tremi otroki, petletnim Kaylom, štiriletno Emmo in dveletno Katie. Bili so srečna in razigrana družina, polna načrtov za prihodnost, ki je bila pred njimi. Vsaj morala bi biti, a se je vse hipoma končalo dan po Kaylovem petem rojstnem dnevu …

Kayl si je močno želel na panoramsko kolo, ki so ga imeli v bližnjem trgovskim centru, obiskati pa si je želel tudi trgovinico za domače živali. Lori je želela sinu uresničiti željo, zato so se v mini kombiju skupaj z babico Cindy odpravili do trgovskega centra. Na poti nazaj se je pripetila grozljiva prometna nesreča, v kateri so se vsi hudo poškodovali. V zadnji del njihovega kombija je namreč z veliko hitrostjo trčil 20 tonski tovornjak.

Njihovo življenje je ugasnilo v hudi prometni nesreči. foto: Facebook

Eden za drugim so v bolnišnici zaradi hudih poškodb preminili vsi trije otroci. Zadnji je bil petletni Kayl, od katerega sta se lahko starša se zadnjič poslovila, preden je deček za vedno zaprl oči. Bolečina ob nenadni izgubi vseh treh otrok je bila nepredstavljiva. Življenje ni imelo več nobenega smisla … V mesecih žalovanja in soočanja z resnico sta preživljala pravi pekel, a sta si ob tem obljubila, da bosta držala skupaj ter da bosta vedno stala drug drugemu ob strani - zlasti v trenutkih, ko bi še sama najraje zapustila ta svet.

Sreča po nesreči

Življenje po nesreči ni imelo več nobenega smisla, hrepenela sta po otroškem smehu in cepetajočih korakih. Tako sta sklenila, da bosta ponovno poskušala zanositi. Slednje jima je uspelo s pomočjo umetne oploditve. Novica, ki so jima jo kmalu po oploditvi zaupali zdravniki, jima je ponovno spremenila življenje. Lori je pod srcem namreč nosila trojčke, dečka in dve deklici!

Skoraj natanko leto po smrti njunih treh otrok, je Lori rodila tri zdrave otroke, ki sta ju starša poimenovala Ashley, Ellie in Jake! Čeprav njuno hišo zopet napolnjuje otroški smeh, pa Lori in Chris še vedno žalujeta za svojimi tremi otroki. Spomina nanje kakopak ne more izbrisati bitje drugega srca, zato se o njih veliko pogovarjajo in ne dovolijo, da bi čas zasenčil spomine in brezmejno ljubezen.

Lori in Chris Coble pravita, da se je zgodil čudež. Ponovno sta postala starša dečku in dvema deklicama. foto: Facebook

prejšnji članek
Oglas za anoreksijo: Sin Jamesa Bonda s svojim dekletom šokiral svet
Svet slavnih
Oglas za anoreksijo: Sin Jamesa Bonda s svojim dekletom šokiral svet
naslednji članek
Slovenski skakalec s sledilci delil družinski trenutek
Svet slavnih
Slovenski skakalec s sledilci delil družinski trenutek
#obraziavenija
obraziavenija