sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Hudičevka v Pradi: Izbrisana scena zaradi katere boste na film gledali drugače

9. 9. 2017; 09.00
Avtor: V. M.
hudičevka v pradi

Morda boste po ogledu posnetka tudi vi gledali na lik Mirande Priestly v povsem drugi luči. foto: Bustle

Na spletu se je pojavil posnetek izbrisane scene iz kultnega filma Hudičevka v Pradi. Ustvarjalci sekvence niso uporabili, ker bi slednja omilila ledeno podobo glavne igralke.

Hudičevka v Pradi je kultni film, ki pripoveduje modno zgodbo revije Vouge. Navduševal je leta 2006, zgodbo pa sta izvrstno zaznamovali glavni igralki, kraljevska Meryl Streep v vlogi urednice Mirande Prestley in pa simpatična Anne Hathaway, ki je zdrsnila v lik asistentke Andy.

Lik Mirande Priestly je bil zasnovan po načelu ledene kraljice z brezhibnim modnim okusom. Tako jo zlahka opiše še tako mimobežni gledalec, saj je tekom celotnega filma ostala neomajno hladna in vzvišena, navkljub trudu dobrosrčne asistentke Andy. To je tudi razlog, da so sekvenco, ki si jo lahko ogledate v spodnjem videu, izbrisali iz filma.

Ustvarjalci so namreč želeli ohraniti ledeno podobo igralke. Omenjeni posnetek bi gledalcem pred oči naslikal skrito plat ledene urednice in tako trdosrčnost pripisal zgolj podobi, ki jo deli s svetom. V posnetku namreč Miranda izrazi hvaležnost asistenki, ko jo ta premeteno reši iz nerodne situacije na odmevnem modnem dogodku. Ko se spogledata, Miranda z ustnicami oblikuje besedo hvala, kar je povsem v nasprotju z zasnovano podobo ledenega lika. Presenečenje nad gesto izrazi tudi Andy, hvaležnost je namreč zadnje, kar bi pričakovala od slovite Mirande Prestley.

Morda boste po ogledu posnetka tudi vi gledali na lik Mirande  v povsem drugi luči …

prejšnji članek
Slavna manekena ostala brez prebite pare
Svet slavnih
Slavna manekena ostala brez prebite pare
naslednji članek
Peter Poles združil babico in njena vnuka
Svet slavnih
Peter Poles združil babico in njena vnuka
#obraziavenija
obraziavenija