Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Popoln propad najstniške zvezde: Nočem še umreti!

15. 9. 2017; 09.01
Avtor: D. B.
aaron carter

Priznal je, da se boji: "Nočem še umreti:" foto: Youtube

29-letni Aaron Carter je v televizijski oddaji The Doctors iskreno spregovoril o svojih strahovih in zdravstvenih težavah.

»Potrebujem pomoč. Bojim se,« je dejal mlajši brat člana nekoč priljubljenih Backstreet Boys Nicka Carterja. Pevec je dejal, da se boji, da ne bo več dolgo živel, saj je v zadnjem času izjemno shujšal. Sumi namreč, da je okužen z virusom HIV.»Zelo sem suh in to me najbolj muči,« je še povedal prestrašeni Carter, ki se je odločil, da bo opravil test.

Poleg tega je v eni od epizod omenjene oddaje spregovoril tudi o svojih lepotnih operacijah ter odvisnosti od tablet proti bolečinam. Spomnimo, da je bil Carter pred kratkim udeležen v prometni nesreči. Poleg tega, da je povsem uničil avtomobil znamke BMW, si je zlomil tudi nos in rebra ter zelo poškodoval roke in noge. »Nikoli si nisem želel imeti tako hude nesreče,« je dejal Aaron, ki so ga pred kratkim ujeli tudi pri vožnji pod vplivom alkohola.  

Carter je priznal še, da privlači tako moške kot ženske. »Že več kot pol življenja se skrivam in s seboj nosim to težko breme. Ne morem več in želim to deliti z vami. Imel sem zveze z ženskami in moškimi,« je zapisal na družabnih omrežjih.

Preberite tudi: Sramota: Televizijski voditelj ni vedel, da ga snemajo. Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Tedenski horoskop: Ne začenjajte novih projektov!
Horoskop
Tedenski horoskop: Ne začenjajte novih projektov!
naslednji članek
Prva dama Melania Trump odeta v črnino
Svet slavnih
Prva dama Melania Trump odeta v črnino