stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nina Ivanič: Možu ni vseeno, ko je v postelji z drugimi

18. 9. 2017; 11.00
Avtor: AC/Zvezde
Nina Ivanič

foto: Pop TV

»Živim s polno paro! Od maja snemamo Reko ljubezni, v Špas teatru obnavljamo predstavo izpred dvajsetih let Dan norosti, kmalu pa se bodo začele vaje v mojem matičnem gledališču. Decembra bomo igrali še novoletne predstave. Tako noro bo vse do 8. februarja naslednje leto,« razlaga Nina Ivanič.

Medtem ko ustvarja v gledališču in doma skrbi za najstniška sinova in moža, je na televiziji Nina Ivanič precej bolj živahna in spogledljiva. Tako v Usodnem vinu kot v Reki ljubezni ji pred kamerami ni težko odvreči oblek. Ima pa tudi drugačno, precej krajšo pričesko. »Skoraj vse življenje sem imela dolge lase. Samo pri petindvajsetih letih me je zagrabilo, da sem se postrigla. Že ob odhodu iz frizerskega salona sem začela čakati, da mi lasje zrastejo. Tokrat pa sem se brez težav poslovila od dolgih las. Malo daljše bi sicer imela, da bi se počutila bolj ženstveno, vendar sem bila med poletno vročino med enomesečnim dopustovanjem na morju globoko hvaležna, da se mi po vratu ni vleklo nič prepotenega. Ker veliko tečem in hodim na Šmarno goro, pride kratka pričeska zelo prav,« pravi Nina, ki bo imela kratke lase vse do konca Reke ljubezni.

foto: Kolosej

Privadila pa se je tudi temu, da je pred kamerami manj oblečena in v kočljivih prizorih z moškimi. »Glede na število moških, ki sem jih imela priložnost intimno spoznati v Usodnem vinu, mi v Reki ljubezni ni več toliko neprijetno. Sem prepričljiva, a na popolni distanci do vsega in vseh. Razen za redke igralce so snemanja intimnih prizorov neprijetna; biti moraš prepričljiv in pristen, poleg tega pa te snemajo kamere in gleda vsaj petindvajset članov ekipe. Obenem pa se še zavedaš, da te bodo na televiziji gledali mož in otroka. Takšni prizori so zoprne stvari,« razlaga igralka, ki je vesela, da so njeni moški doma zadevo sprejeli dokaj dobro. »Pri Usodnem vinu mož Matjaž ni rekel nič, sem mu pa, ko je gledal prizore z drugimi moškimi, v očeh videla, da mu ni čisto vseeno. Vesela sem, da imam tako v redu moža, da ni zganjal ljubosumnosti ali mi česa očital, kaj šele, da bi bil žaljiv. Sinova sta bila v Usodnem vinu, ko sem zaigrala ob Eriku (Domnu Valiču), malo ljubosumna, mlajši še bolj kot starejši. Na srečo sta se hitro navadila. V novi nanizanki, ko je bil že v prvem delu žgečkljiv prizor, nista več niti trznila,« je odkrito povedala Nina, vesela, da se v Sloveniji snemajo različne nanizanke, saj tako kopica ljudi dobi priložnost za delo. Zadovoljna pa je tudi s honorarji – ravno Usodno vino in Reka ljubezni ji bosta omogočila, da si bo izpolnila dolgoletno željo po prenovi doma. Delni rezultat je že viden v obliki nove terase in oken.

prejšnji članek
To dekle je takoj po zmagi s poljubom čestitalo Luki Dončiću
Svet slavnih
To dekle je takoj po zmagi s poljubom čestitalo Luki Dončiću
naslednji članek
Dr. Miro Cerar: Ponosen sem!
Svet slavnih
Dr. Miro Cerar: Ponosen sem!