Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

1709556859-172a8714-1709556621461
Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine "doping" za visoke dobičke zasebnikov.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kaj vidite na sliki? To razkriva, ali ste rojeni vodja

22. 9. 2017; 02.00
Avtor: K.M.
zenskamoski
Poglejte sliko in povejte, kaj vidite! Razlaga slike vam bo povedala, kakšne spremembe se vam obetajo v življenju.

Objavljena fotografija predstavlja test vaših možganov, ki razkriva, kakšni ljudje ste po naravi. Ste natančni, radovedno ali impulzivni? Se vam v ljubezni obetajo spremembe? Katero osebo ste videli najprej in kaj vam le-ta sporoča? 

Obraz ženske

Če ste najprej videli podobo ženske, to pomeni, da se vam v bližnji prihodnosti obetajo spremembe na bolje v zasebnem in profesionalnem življenju. Ljudje so radi v vaši bližini, ker ste optimistični. Po naravi ste zelo radovedni, to pa je tudi tisto, kar vas žene naprej. Znate biti impulzivni in naredite stvar, brez da bi pomislili na morebitne posledice. Radi pomagate drugim, ker vas to izpolnjuje s pozitivno energijo. Ste močnega in odločnega karakterja, pri vaših ciljih pa vas ne bodo ustavile nikakršne ovire. 

Obraz moškega

Če ste najprej videli podobo moškega, to kaže predvsem na velike in odločilne spremembe na ljubezenskem področju življenja. Zelo verjetno je, da boste kmalu spoznali osebo, ki vam bo v življenje prinesla obilo sreče. po naravi ste mirni in zvesti, iskrenost pa je vrlina, ki jo najbolj cenite. Tako pri sebi, kot tudi pri drugih. Prijatelji vedo, da se lahko obrnejo na vas, ko potrebujejo pomoč. 

V sebi imate že prirojene vodstvene sposobnosti. Po naravi ste vodja, ki mu drugi radi sledijo. Vedno dobro premislite, preden sprejmete veliko odločitev. Ste natančni, velikokat celo preveč natančni. 

prejšnji članek
Jani Jugovic ne zmore več, opravičil se je Teji
Svet slavnih
Jani Jugovic ne zmore več, opravičil se je Teji
naslednji članek
Tedenski horoskop: Pričakujte nepričakovano!
Horoskop
Tedenski horoskop: Pričakujte nepričakovano!