pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Je 20-letna zvezdnica resničnostnih šovov res noseča?

25. 9. 2017; 05.00
Avtor: K.M.
kylie jenner, noseča

foto: Profimedia

Informacijo o njeni prvi nosečnosti naj bi v javnost dali ljudje blizu Kylie Jenner.

Medtem ko naj bi Kim Kardashian svojega tretjega otroka pričakovala s pomočjo nadomestne matere, za prvo nosečnost pa naj bi se trudila tudi Khloe Kardashian, je javnost presenetila novica, da naj bi svojega prvega otroka pričakovala najmlajša sestra iz klana Kardashian-Jenner.

Noseča naj bi bila Kylie Jenner, ki v zadnjih letih služi predvsem s svojim imperijem ličil. Otroka naj bi pričakovala s partnerjem, raperjem Travisom Scottom. Novico naj bi par v začetku meseca že povedal svojim prijateljem in družinskim članom, Kylie Jenner pa naj bi bila okoli četrtega meseca nosečnosti. Poleg govoric o nosečnosti krožijo tudi govorice o tem, da naj bi pričakovala deklico, ki naj bi se rodila februarja 2018. 

Je to nosečniški trebušček? foto: Profimedia

Kylie govoric še ni uradno potrdila za javnost, je pa res, da v zanjem času mankrat objavlja na svoja družbena omrežja, kjer je sicer zelo aktivna. V javnosti pa so jo večkrat ujeli v bolj širokih oblačilih, ki bi lahko prikrivali nosečniški trebušček. 

Kylie in Travis sta sicer par šele nekaj mesecev, če je zvezdnica res noseča, pa je zanosila na samem začetku veze, saj je Jennerjeva z nekdanjim partnerjem prekinila(Tygo) šele v mesecu aprilu. Ravno zaradi tega zdaj vse več oboževalce družine Kardashian namiguje, da bi bila Kylie v resnici lahko nadomestna mater za svojo starejšo sestro Kim Kardashian, ki naj bi otroka na takšen način prav tako pričakovala v začetku leta 2018.

prejšnji članek
Isaac Palma: Videl jih nisem že dve leti
Svet slavnih
Isaac Palma: Videl jih nisem že dve leti
naslednji članek
Slaba novica za vse, ki na delovnem mestu pijete kavo ali čaj
Zdravje
Slaba novica za vse, ki na delovnem mestu pijete kavo ali čaj