Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Priljubljeni obraz se vrača na televizijo

8. 10. 2017; 02.00
Avtor: K.M.
TaTeden_Promo_BTS_9

foto: PLANET TV

Jure obljublja, da bo tudi v šesti sezoni nastavil ogledalo tistim, ki krojijo slovenski in svetovni politični vsakdan.

Na Planet TV se z novo sezono vrača tudi satirična oddaja Ta teden z Juretom Godlerjem, ki bo na sporedu ob petkih, prvič že 13. oktobra ob 22.45. Kritično oddajo bodo lahko tako gledalci na Planet TV spremljali že šesto sezono. "Nova sezona oddaje Ta teden z Juretom Godlerjem bo verjetno najboljša do sedaj. Kljub temu, da bo bila videti popolnoma enako kot vse prejšnje, ste gledalci in gledalke lahko pomirjene, da bo v osnovi popolnoma drugačna in neprimerljiva s katero koli oddajo na televiziji danes," je v svojem značilnem slogu novo sezono pospremil Jure Godler in dodal: "Da, šli bomo do konca, pred nami je namreč sezona volitev in gob!"

Jure Godler in F&B Acrobatics. foto: Mare Vavpotič/M24

Novo sezono je pospremil tudi nov promocijski spot. Snemanje se je odvilo v temačnem tovarniškem okolju, vodja produkcije pa je Marko Kočar. Sodeč po promocijskem spotu se je Jure tokrat spravil v pravo godljo. Zaradi vseh ostrih in iskrenih komentarjev v svoji oddaji Ta teden z Juretom Godlerjem je končal na temačnem mestu, obkrožen s tistimi, ki si jih je v preteklih oddajah najbolj privoščil. Dovolj imajo in Jure ima z novo sezono priložnost, da se jim opraviči za vse kritike.

Čeprav je v promocijskem spotu videti, da se Godler resnično kesa za svoja dejanja, ne dvomimo, da nas v šesti sezoni čaka še več iskrenih komentarjev aktualnega dogajanja v Sloveniji in po svetu. 

prejšnji članek
Kakšen zajtrk bi morali jesti vaši otroci?
Zdravje
Kakšen zajtrk bi morali jesti vaši otroci?
naslednji članek
Tudi prsi se z leti spreminjajo – posvetite jim pozornost
Moda&Lepota
Tudi prsi se z leti spreminjajo – posvetite jim pozornost