Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Mila Kunis: Shirana kot Gollum iz Gospodarja prstanov

11. 10. 2017; 06.30
Avtor: V. M.
Lepa igralka Mila Kunis je razkrila temno plat hollywoodskega blišča, kjer s taktirko udriha perfekcionizem in kjer za voljo uresničitve sanj trpi tudi zdravje.

V intervjuju za spletno revijo The Talks igralka Mila Kunis ni izbirala besed, ko so se vprašanja dotaknila perfekcionizma in obdobja, ki je pošteno vplivalo na njeno privatno življenje. Brez dlake na jeziku je pokritizirala plitkost hollywoodske industrije, kjer ti lahko v vsakem trenutku obrnejo hrbet, v kolikor ocenijo, da se bo neuspeh bolje prodajal od uspeha.  Slabo voljo ji povzroča zlasti strmenje k perfekcionizmu, sama namreč meni, da popolnost ne obstaja. ''Vsi iščejo perfekcijo, a ob tem izgubljajo lastno identiteto.''

Mila Kunis je za vlogo v Črnem labodu posegla prek svojih vrednot. foto: Profimedia

Med igralkine grenke izkušnje sodi zlasti snemanje filma Črni labod, za katerega vlogo je morala izgubiti precej kilogramov. Resno pove, da se je tedaj gabila sama sebi. ''Videti sem bila kot Gollum iz Gospodarja prstanov. Ljudje so me v paniki stiskali k sebi. Sovražila sem biti tako suha v resničnem življenju, zato sem v obdobju snemanja nosila prevelike puloverje in vrečasta oblačila. Ljudje, ki me nekaj časa niso videli, so me spraševali, če sem dobro in če potrebujem pogovor. S svojo podobo sem jih čisto prestrašila. Vseskozi sem jim odgovarjala, da sem dobro in da je takšno stanje le začasno. Verjamem, da sem bila videti strašljivo suha. Moje roke so bile tako drobne! Bilo je ogabno,'' se je ob spominih zgrozila igralka.

#ThrowBack

A post shared by Mila Kunis (@kunismilax) on

prejšnji članek
Saša Lendero: Bil je moj prvi!
Svet slavnih
Saša Lendero: Bil je moj prvi!
naslednji članek
Harryjevo dekle v smrtni nevarnosti?
Svet slavnih
Harryjevo dekle v smrtni nevarnosti?
#obraziavenija
obraziavenija