andrej murko foto Odkrito.si

Zmagovalcu šova na Pop TV propadla gostilniška ...

krvavec sneg smučišče smučanje tony Svet24.si

Smuka na Krvavcu tudi za prvomajske praznike

Indira Levak 3 Svet24.si

Indira izza odra uživa v gospodinjskih opravilih ...

marjan šarec-rezultati_volitve Svet24.si

Šarčevi so se razkrili, med njimi tudi znana ...

Selena Gomez Najstnica.si

Selena Gomez z novo pričesko navdušuje v Nemčiji

Indira Ekić in Matic Kolenc Njena.si

Indira razkrila skrivnost iz svoje spalnice

britanski pric Njena.si

Mali britanski princ ima močno ime

Samozavestni komentator nekoč tehtal 145 kg
| V. M.

Samozavestni komentator nekoč tehtal 145 kg

Morda se zdi nekoliko neempatično brusiti jezik ob temah komentatorske oddaje Od težaka do junaka, zlasti, če se lahko sam pohvališ z izklesano postavo …

Foto: Planet tv - Andrej Milutinović je spremenil način življenja.

A kako težko je prehoditi pot od težaka do junaka, prav dobro ve Andrej Milutinovič, komentator oddaje, ki bo spremljala dogajanje v šovu The Biggest Loser. Tudi sam se je namreč boril s prekomerno težo, ki je znašala vrtoglavih 145 kilogramov.

Andrejevo obdobje odraščanja je zaznamovala prekomerna teža. Ko je štel zgolj 15 let, se kazalec na tehtnici ustavil na številki, ki ga je pošteno predramila. 145 kilogramov je bilo preprosto preveč za najstnika z velikimi sanjami. Tako se je odločil, da bo vzel življenje v svoje roke, spremenil prehranjevalne navade in se disciplinirano lotil hujšanja. Mu je uspelo? Seveda! Andrej je v treh mesecih izgubil 40 kilogramov. Vse od tedaj se ukvarja s fitnesom, še več, postal je fitnes prvak in osebni trener, ki na poti do cilja pomaga tudi številnim znanim imenom.

Andrej je na Instagramu objavil fotografijo iz mladosti – spomin na čase, ko je tehtal 140 kilogramov in tako pokazal, da prav dobro ve, kako se počutijo tekmovalci šova The Biggest Loser.