Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Takšna je bila kot mladenka osivela Rose iz Titanika!

19. 10. 2017; 08.30
Avtor: V. M.
Saj se spomnite drobne srebrnolase Rose iz legendarnega filma Titanik, kajne? Poglejte si, kako je bila videti pokojna igralka Gloria Stuart v mladih letih …

Leta 1997 je v z 11 oskarji nagrajeni romantični drami upodobila staro Rose. foto: Profimedia

Gloria Stuart je bila hollywoodska zvezdnica iz 30. let prejšnjega stoletja. V najboljših letih je stopila v čevlje številnih filmskih likov in si prislužila bučne aplavze z uprizoritvami na odrskih deskah. A čeprav si je srčno želela, se njena kariera ni povzpela visoko med oblake. "Nikoli mi ni uspelo postati nova Greta Garbo. To je bil zame res hud udarec in dolgo si nisem opomogla,'' je iskreno povedala v enem izmed intervjujev in skromno pripomnila, da se je sčasoma s to mislijo pomirila. Obliž na rano je prejela v jeseni življenja, ko je bila pri 87 letih nominirana za oskarja za vlogo osivele Rose v filmu Titanik.

Gloria Stuart ( 4. julij 1910 - 26. september 2010) foto: Profimedia

Gloria Stuart je preminula zgolj dva meseca po 100 rojstnem dnevu. Na dan jubileja je novinarjem dejala, da dočakati 100 let ni prav nič posebnega. "Ne morem ravno reči, da sem opazila kakšno razliko med 100 in 90. Še vedno je vse isto. Še vedno si krhek in slaboten,'' se je tedaj zahahljala, ne da bi vedela, da se bo konec poletja njena pot končala. Zvezdnica se je poslovila 26. septembra 2010, v spanju, na svojem domu v Los Angelesu, kjer se je do poslednjega dne posvečala vrtnarjenju, pisanju knjig in slikanju.

Gloria: 'Nikoli mi ni uspelo postati nova Greta Garbo.' foto: Profimedia

prejšnji članek
Bivši mož Gwen Stefani ima novo
Svet slavnih
Bivši mož Gwen Stefani ima novo
naslednji članek
Splet ponorel: Ob Trumpu ni prava Melania! To je dvojnica!
Svet slavnih
Splet ponorel: Ob Trumpu ni prava Melania! To je dvojnica!