franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

S trenerjevo majico si je okrasila prekipevajoč dekolte

20. 10. 2017; 08.30
Avtor: V. M.
Mišice tekmovalcev šova The Biggest Loser Slovenija so tudi v tem tednu pošteno trpele. Trenutkov sprostitve so se zlasti razveselila dekleta, ki so na bazenu razigrano napadla postavnega trenerja Jana.

Tekmovalci so uresničili obljubo ... foto: PLANET TV

Slavo na veslaškem tekmovanju je slavila modra skupina, ki je za nagrado prejela wellness razvajanje. Kako močno se je skupina razveselila sprostitve, so pokazala razigrana dekleta, ki so pogumno obračunala s trenerjem Janom. Ko se jim je namreč slednji pridružil ob bazenu, so si dale duška in iz njega strgale majico. Presenečenega Jana se je sila pogumno lotila zlasti Sabina, ki je poskušala iz izklesanega telesa iztrgati še zadnji kos oblačila, kar pa se je končalo skupnim padcem v bazen.

Dekleta so se okrasila z ostanki Janove majice. foto: PLANET TV

Veselo druženje deklet in Jana se je nadaljevalo tudi v džakuziju, kamor pa niso pozabile prinesti tudi svoje trofeje. Kose trenerjeve majice so si namreč vzele za spomin. Medtem ko so si jo Indira, Mojca in Sabina zavezale okoli roke, pa si je Emina privoščila večji kos in si ga ovesila okoli vratu, kjer je trofeja ujeta med bujni dekolte vzbudila nemalo pozornosti.

prejšnji članek
Miša Molk se spominja tega ...
Svet slavnih
Miša Molk se spominja tega ...
naslednji članek
Martina Ipša: Otrok ne bova imeli
Svet slavnih
Martina Ipša: Otrok ne bova imeli