zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Takole trener The Biggest Loser razvaja svojo izbranko

24. 10. 2017; 07.00
Avtor: K.M.
jan kovačič, nives orešnik

Nives Orešnik in Jan Kovačič. foto: M24

Tekmovalke v šovu imajo trenerja Jana Kovačiča izjemno rade. Mi pa imamo dokaz, ki kaže na to, da se tudi v zasebnem življenju močno potrudi za svojo žensko.

Že ptički na vejah čivkajo o tem, da je psotavni trener v šovu The Biggest Loser Slovenija, Jan Kovačič, v razmerju z nekdanjo mis Slovenije in prav tako osebno trenerko, Nives Orešnik. Parček je zagotovo povezala ista strast, kljub temu, da se v javnosti le redko pojavita skupaj, pa to še ne pomeni, da en drugega ne razvajata. 

Ravno temu, razvajanju, pa sta namenila tudi pretekli vikend. Kaj pravite na zajtrk v postelji in še nekaj minut lenobnega razvajanja? No, Nives je v nedeljo doživela ravno to. Čeprav oba skrbita za zdravo prehrano, je bila ta nedelja namenjena rahlim grehom, predvsem zaradi tega, ker sta si privoščila nekoliko kasnejši zajtrk. Sta pa vanj vseeno vključila zelo raznoliko prehrano. V postelji sta si zaljubljenca tako privoščila jajca, sire, lososa, kumarice ... Za piko na i pa seveda ni manjkala niti okusna kava. 

Na zelo podobnih fotografijah, ki sta jih Nives in Jan objavila na svojih instagramih, sicer en drugega nista označila, a je vsem jasno, da sta si ta okusen zajtrk, ki ga lahko vidite spodaj, privoščila skupaj. 

A post shared by Nives Oresnik (@nivesoresnik) on

prejšnji članek
Maraaya: Kljub temu izkoristite dan!
Svet slavnih
Maraaya: Kljub temu izkoristite dan!
naslednji članek
Kaj se pri Tanji Žagar dogaja po tednu dni?
Svet slavnih
Kaj se pri Tanji Žagar dogaja po tednu dni?
#obraziavenija
obraziavenija