mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Znesli so se nad Henrikom

26. 10. 2017; 11.00
Avtor: V. M.
henrik

Henrik se je pred kamero razgovoril o svojih opažanjih in hišnih govoricah ... foto: Planet TV

Henrikov odnos med tekmovalci šova The Biggest Loser Slovenija je terjal posledice …

Da Henrik Lutz pošteno jezi svojo modro ekipo, ni nobena skrivnost, saj beseda med člani pogosto nanese ravno na svetlolasega 39-letnika, ki jih s svojo prisotnostjo spravlja ob pamet. Zaradi slednjega ni bilo prav nič presenetljivo, da so ob prvi priložnosti brez težav zedinili misli, kako se ga znebiti. Tekmovalci so dobili tudi priložnost, da se pomerijo v ringu, kjer pa sta se v spopadu znašla modri Henrik in rdeči Kristjan, ki se je pošteno znesel nad negotovim pravnikom in mu namenil serijo krepkih udarcev.

Modra in rdeča ekipa na skušnjavi. foto: Planet TV

Henrika izločili iz skupine



Voditeljica Špela je tekmovalcem na skušnjavi predstavila izziv s slastnimi čokoladami, tekom katerega je modra ekipa zgrabila možnost, da odloča o nadaljnji usodi tekmovalcev.

"Danes je na voljo kar precej čokolade, dobra novica je, da jo lahko pojeste, kolikor želite. Na voljo boste imeli sedem minut. Še boljša novica pa je, da bo ekipa, ki bo na skušnjavi pojedla največ čokolade, dobila posebno moč, s katero bo lahko enega svojega člana zamenjala s članom nasprotne ekipe. Torej ekipa, ki bo zmagala, bo lahko svoj morebiti najšibkejši člen zamenjala z močnejšim členom v nasprotni ekipi," jim je pojasnila Špela.

Brez težav so se odločili, kdo bo zapustil njihovo ekipo. foto: Planet TV

Rdeča ekipa je sodelovanje nemudoma zavrnila, medtem ko modra ni zgubljala časa. Člani so namreč zedinjeno izločili Henrika, medse pa sprejeli visoko motiviranega Boštjana.

"Ne počutim se izdanega. Tako ali tako so me imeli ves čas na piki in so se me želeli znebiti, tako da bom v ekipi rdečih zagotovo na boljšem. Srečen sem, da sem se končno znebil pritiska modre skupine, ker so nad menoj stalno izvajali pritisk,'' je po nepričakovani zamenjavi povedal Henrik.



prejšnji članek
Zvezdana Mlakar: Vse me boli!
Svet slavnih
Zvezdana Mlakar: Vse me boli!
naslednji članek
Kruta izpoved Vesne s Kmetije
Resničnostni šovi
Kruta izpoved Vesne s Kmetije