profimedia-0840008601
Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v nekaj letih skopnela

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ilkino slikovito sporočilo tik pred operacijo

26. 10. 2017; 09.00
Avtor: V. M.
Šampionka Ilka Štuhec je pripravljena na operativni poseg, tekom katerega ji bodo operirali strgano križno vez v levem kolenu. 'Te pa dajmo ne,' pravi pogumna Mariborčanka.

Najboljša slovenska alpska smučarka Ilka Štuhec. foto: GEPA pictures

Ilka Štuhec vedro zre v prihodnost, navkljub poškodbi kolena, ki jo je med treningom utrpela na ledeniku v avstrijskem Pitztalu, kjer se je pripravljala na prihajajočo sezono. Zaveda se namreč, da časa ne more zavrteti nazaj, zato svoje misli usmerja tja, kjer so mogoče spremembe. In tista najpomembnejša se odvija ravno na današnji dan, ko Mariborčanka slavi svoj osebni praznik. Na 27. rojstni dan je namreč legla na operacijsko mizo in o tem slikovito obvestila tudi vse svoje podpornike na družabnem omrežju. Objavila je namreč fotografijo nog na bolniški postelji, poleg pa zapisala, da je pripravljena na poseg. Da z nasmehom sprejema preizkušnjo je nakazala s poslikavo leve noge, na kateri ima skiciran nasmejan obraz in puščico usmerjeno v koleno.

Po objavi so Ilki prijatelji in navijači nemudoma namenili vzpodbudne misli in čestitke za rojstni dan. ''Ilka kdo ljubi tako, ta šport kot ti,ne pozna bolečin in poraza. Jaz govorim iz mojih izkušenj. Vem,da boš vse naredila, da se boš čim prej vrnila na snežne gore. Mi smo se tako že veselili, da te bomo spremljali in ti držali pesti, tako, kot to delamo vedno za vsakega slovenskega športnika. Kmalu okrevaj in glavo pokonci,'' je zapisala ga. Zdenka. Če pa ji želite svojo podporo izkazati tudi vi, pa lahko to naredite TUKAJ


prejšnji članek
Kruta izpoved Vesne s Kmetije
Resničnostni šovi
Kruta izpoved Vesne s Kmetije
naslednji članek
Znana igralka raziskuje dedovo življenje
Svet slavnih
Znana igralka raziskuje dedovo življenje