foto: pr
Nadobudna kuharica Ana Žontar Kristanc, ustvarjalka TV-oddaj o kulinariki in avtorica kuharskih knjig, se trenutno veliko ukvarja z zdravo prehrano svojih dveh sinov. »Mlajši še ni problematičen, ker poje vse, starejši pa je že v tistem obdobju, ko postaja izbirčen in je treba kakšno živilo malo skriti in z zvijačo priti do tega, da ga poje. Problematičen je denimo brokoli ali kakšna druga zelenjava, ki jo dam v zelenjavno juho, ki jo pretlačim, pa tudi v palačinke se jo da lepo umestiti, le nekaj domišljije in pretkanosti je potrebno. Sicer pa hrano večkrat vpletem tudi v pravljice, in ko junaki vsi navdušeni jedo določeno zelenjavo, jo otrok potem vzljubi. Ni kaj, minili so časi, ko so nam hrano vsiljevali, jaz sem se odločila, da tega ne bom počela, ker menim, da s tem narediš več slabega kot dobrega.«
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.