profimedia-0808999589
Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

870457_151-vatikan
Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v Vatikan

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kevin Spacey po obtožbah priznal, da je gej

30. 10. 2017; 07.00
Avtor: G.G.
Kevin Spacey (2)

foto: Profimedia

Igralec Anthony Rapp je velezvezdnika Kevina Spaceya obtožil, da ga je pred 30 leti poskušal “naskočiti”.
Anthony Rapp je povedal, da ga k razkritju izkušnje izpred 30 let vzpodbudil škandal, ki so ga sprožila razkritja o spolnem nadlegovanju in zlorabah s strani hollywoodskega producenta Harveyja Weinsteina.

Zgodilo naj bi se na neki zabavi v hotelskem apartmaju Kevina Spaceya daljnega leta 1985. Rapp, najstniški igralec, je bil takrat star 14 let, še ne slavni Spacey pa 26. Najprej Rappova zgodba, kot jo je zaupal za BuzzFeed News. Najstnik je sedel na robu postelje, Spacey naj bi vstopil v sobo in fantina dvignil “kot nevesto”, ga položil na posteljo in se ulegel nanj. Kaj več se ni zgodilo. Rapp se je izmuznil in odšel iz sobe.

Kaj pravi večkrat nagrajeni mojster filmske igre Spacey? Najprej je pohvalil Rappa kot igralca, nato pa dodal, da se omenjenega dogodka ne spomni, saj naj bi se zgodil pred več kot 30 leti. “Če pa sem se res tako obnašal, sem mu dolžan iskreno opravičilo zaradi povsem nesprejemljivega pijanskega obnašanja,” je med drugim zapisal danes 58-letnik filmski zvezdnik. 

Spacey pa je trenutek izkoristil še za razkritje svojega zasebnega življenja, ki ga je leta skrbno skrival pred zvedavo javnostjo. Povedal je, da je bil v zvezah tako z moškimi kot z ženskami in da se je “zdaj odločil, da bo živel kot gej”.

Spacey je sicer dvakratni oskarjevec in glavni igralec hit serije Hiša iz kart, danes 46-letni Rapp pa je med drugim znan po vlogi v seriji Zvezdne steze: Discovery.

Kot je povedal za Buzzfeed, ga je k razkritju izkušnje izpred 30 let vzpodbudil škandal, ki so ga sprožila razkritja o spolnem nadlegovanju in zlorabah s strani hollywoodskega producenta Harveyja Weinsteina.

prejšnji članek
Nataša Ralijan je na tej fotografiji neprepoznavna
Svet slavnih
Nataša Ralijan je na tej fotografiji neprepoznavna
naslednji članek
Trenerka Nataša Gorenc ji je spremenila življenje
Svet slavnih
Trenerka Nataša Gorenc ji je spremenila življenje