stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Se je Miley Cyrus skrivaj poročila?

3. 11. 2017; 11.00
Avtor: V. M.
Razplamenele so se govorice o skrivni poroki.

Parček dopustuje tam, kjer sta snemala mladostniški film The last song. foto: Profimedia

Miley Cyrus je še v mesecu septembru zatrdila, da se še ne namerava poročiti, a paparaci razkrivajo dopustniške utrinke, ki bi lahko nakazovali na to, da pevka in Liam Hemsworth uživata na medenih tednih.

Parček se je spoznal leta 2009 na snemanju filma The last song, leta 2012 sta se zaročila, nato pa zaroko leto kasneje odpovedala. Miley se je prelevila v veliko upornico, z drastično spremembo so se težko sprijaznili številni oboževalci, ki niso mogli pozabiti ljubke pevke. A kot kaže, se po turbulentnem obdobju 24-letnica vrača na bolj umirjene tirnice. V začetku lanskega leta se je ponovno zbližala s svojo veliko ljubeznijo, zvezdnik filmske serije Igre lakote je kot kaže moški njenega življenja. Čeprav dajeta vtis, da po skupni poti stopata počasi in brez večjih obveznosti, pa utrinki iz njunega zasebnega življenja razkrivajo, da temu morda le ni tako.

Paparaci so opazili, da nosita ujemajoča se zlata prstana. foto: Profimedia

Parček so namreč paparaci zasledili na zelo posebnem kraju. Dopustujeta namreč v Tybee Islandu, prav tam, kjer sta snemala mladostniški film The last song (Poslednja pesem) in kjer sta si pred osmini leti izmenjala prvi poljub. Kot je budno fotografsko oko nemudoma opazilo, sta Miley in Liam na sprehodu nosila ujemajoča zlata prstana. Ali ima ujemajoč nakit tudi v resnici pripisan pomen, kakopak še ni znano, je pa vir, ki je blizu zaljubljenemu parčku za OK! Magazine razkril, da sta že skočila v zakonski jarem. ''Miley je srečna do lune in nazaj. Ni besed, ki bi opisale, koliko ljubezni je med njima. Skupaj želita preživeti preostanek živjenja.''

foto: Profimedia

prejšnji članek
Ranko Babič pokazal družinsko dragocenost
Svet slavnih
Ranko Babič pokazal družinsko dragocenost
naslednji članek
Polom na kmetiji!
Resničnostni šovi
Polom na kmetiji!