1703079682-dsc6151-01-1703079660058
Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, pogreb bo javen in odprt za vse

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slovenska akrobata navdušila na hrvaških talentih

6. 11. 2017; 07.00
Avtor: K.M.
f&b acrobatics SIT

f&b acrobatics SIT foto: arhiv

Filip in Blaž sta dobesedno zakurila oder hrvaških talentov.

Slovenska akrobata Filip in Blaž, ki delujeta pod skupnim imenom F&B Acrobatics, že nekaj let navdušujeta slovensko in tujo publiko. Včeraj pa sta nastopila v polfinalnem večeru v hrvaški različici šova, ki išče talente Hrvaška ima talent oziroma Supertalent, kot so svojo različico poimenovali naši južni sosedje. 

Simpatična slovenska akrobata sta na avdiciji s svojimi akrobacijami predstavila vožnjo z letalom, včeraj pa sta dobesedno zakurila oder talentov in v dvorani pripravila pravo vročico. Svoj talent sta zopet razkazovala z vožnjo na vozeči rolki hoverboard, kar da celotnemu nastopu še piko na i, saj s tem vse skupaj seveda močno otežita. 

Plesna miniatura FB acrobatics - gostje so ostali brez besed.

"Odličen nastop", "Bilo je fenomenalno", "To je talent. Če to ne gre naprej, ta šov nima smisla", "Tudi meni je zaradi tega nastopa vroče. Kralja, kako dobro sta usklajena" ... so le nekateri komentarji, ki so jih gledalci šova zapisali na uradnem facebook profilu. Filipu in Blažu se žal ni uspelo uvrstiti v finale. Tja se je z največjim številom glasov uvrstil glasbeni virtuoz Martin Kutnar, po izboru žirije pa so si finalno mesto priplesali plesalci  Step boys. Vseeno pa sta se slovenska akrobata odlično predstavila hrvaški širši javnosti, kar je zgolj velik plus za nadaljevanje njune že zdaj uspešne kariere. 

"Letošnje poletje sva oba z Blažem dnevno spremljala grozljivo dogajanje v Splitu in se ob tem globoko zavedala koliko truda, znoja in napornega dela gasilcev je ostalo očem skrito. Z najinim akrobatskim nastopom in prikazom človeške igre z ognjem preprosto salutirava vsem gasilcem! Tudi vsi oni še kako premikajo meje človeških sposobnosti," pa je po nastopu povedal Filip. 

prejšnji članek
FOTO: Novo luksuzno stanovanje znanega igralca
Svet slavnih
FOTO: Novo luksuzno stanovanje znanega igralca
naslednji članek
Ko se Saša Lendero popolnoma prepusti
Svet slavnih
Ko se Saša Lendero popolnoma prepusti
#nasazenazenska
nasazenazenska