favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

V živo od Žagarjev: Takole srečna in vesela je družina!

14. 11. 2017; 10.00
Avtor: V. M.
tanja v živo

foto: Facebook

Pa smo dočakali, po dolgem času se je oglasila Tanja Žagar in v video prenosu v živo svojim oboževalcem sporočila, kako se imajo z malim Karlom.

Tanja Žagar naravnost žari od sreče. Se strinjate? foto: Facebook

Na družabnem omrežju facebook se je v živo javila pevka in novopečena mamica Tanja Žagar. Oboževalci so bili nasmejane pevke neizmerno veseli, kar so izrazili s skoraj 2000 – imi všečki in udeležbo v klepetu, v katerem se je zvrstilo 334 komentarjev.

Tanja se je javila sila dobro razpoložena, oboževalcem je z navdušenjem sporočila, da se ima naravnost odlično, čeprav se je njeno življenje nekoliko spremenilo.

''Draga moja družba, zdaj je pa že kar nekaj časa minilo, odkar smo se mi takole v živo gledali, pogovarjali, pa sem rekla, zdaj je pa že skrajni čas, da se vam po dolgem času spet malo javim, da vas lepo, lepo pozdravim, da vprašam, kako ste, kaj mi kaj počnete, če je vse v redu, če vse štima? Pri meni je vse odličnooooo! Super, fino, fajn! Veseli smo, en mesec smo stari,'' pove s širokim nasmehom in nadaljuje, da so se stvari nekoliko spremenile. ''Predvsem zelo, zelo polepšale. Samo smejemo se ves čas, skoraj 24 ur na dan. Malo tudi jokamo, ker smo lačni, ampak to je pa to. Skratka, krasno je, res lepo, mislim pa seveda tudi na vas in vas nisem pozabila, le čas mineva zelo hitro …''

foto: Facebook

Pevka se je tekom klepeta še prisrčno zahvalila vsem tistim, ki so ji izkazali veselje, čestitke in podporo ob rojstvu malega Karla. ''Rada bi se vam v živo zahvalila za lepe želje, za vaše čestitke, za darilca, za presenečenja, za vse lepo, kar ste mi namenili v tem času. Resnično sem bila ganjena in zelo vesela.''

Tanja še pove, da se bodo v kratkem odpravili na izlet na štajersko in da je ob vsem tem z mislimi tudi pri glasbi. V kratkem bo namreč poslušalcem predstavila remiks za pesem Baraba. Za konec se je pevka prijazno poslovila in oboževalcem zaupala, da gre likati pleničke.

prejšnji članek
To je skrivnost Melanie Trump!
Svet slavnih
To je skrivnost Melanie Trump!
naslednji članek
Jurij Zrnec: Ko se življenje spremeni v trenutku
Svet slavnih
Jurij Zrnec: Ko se življenje spremeni v trenutku
#nasazenazenska
nasazenazenska