vodičar Odkrito.si

Usodni da Mihe Vodičarja, prišla tudi bivša

helena blagne Svet24.si

Helena, Salome, Desa in Zvezdana o menopavzi

Harlequin ichthyosis, luske Svet24.si

VIDEO: Mati svojega enoletnega sinčka dvakrat na ...

Luka Mesec Svet24.si

Koalicijske igrice in zviti načrti Luke Mesca

Selena Gomez, italija Najstnica.si

Selena Gomez ujeta v naši sosednji državi

angelska števila Petisvet

Angelska števila: kaj vam sporočajo angeli?

kolsek natalija 16_1 100 Njena.si

Natalijo Kolšek ujeli policistki

Slovenska manekenka in voditeljica potrdila rojstvo dvojčic
| K.M.

Slovenska manekenka in voditeljica potrdila rojstvo dvojčic

Tjaša Kokalj je dobra dva meseca po rojstvu dvojčic le-to tudi sama potrdila na družbenem omrežju. Razkrila je tudi, zakaj je na to tako dolgo čakala in pa da fotografij dojenčic ne bo javno objavljala.

Na začetku septembra je v javnost prišla informacija, da je po skrivni nosečnosti mnogo prezgodaj, v šestem mesecu, slovenska manekenka, novinarka, ljubiteljica mode in voditeljica Tjaša Kokalj prvič postala mamica. Le-ta je ves čas molčala in se umaknila tako iz medijskega sveta kot iz sveta družbenih omrežij. Zdaj pa je novico tudi sama potrdila z objavo na instagramu.

"Zdaj imam dve deklici, dve mali borki, ki vrtita moj svet. Želela sem se samo zahvaliti vsakemu izmed vas za vsa lepa sporočila, misli in besede upanja. Po desetih tednih smo končno doma. Moja nosečnost ni bila skrivnost, gre zgolj za zelo privatno stvar. Zato tudi ne boste videli, da bi kaj kmalu objavljala fotografije mojih dvojčic. Upam, da razumete moja prepričanja. Objemi in poljubi za vse," je Tjaša zapisala na svojem instagram profilu.

Tjaša na veliki medijski zvon ni obešala že svoje poroke, javno pa ni izpostavljala niti svoje nosečnosti, saj rada ločuje zasebnost od svojega profesionalnega življenja. Sicer pa je Tjaša ena izmed najuspešnejših slovenskih manekenk, saj je na mednarodnem izboru za miss Universe kot edina Slovenka dosegla 11. mesto.

Novopečenima staršema še enkrat čestita tudi naše uredništvo.