bolnišnica
Svet24.si

Družinski zdravniki: Če se to zgodi, bomo kmalu lahko pisali le še recepte

borut petek
Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga plačuje za svetovanje?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Je on res najbolj seksi moški na svetu?

15. 11. 2017; 11.00
Avtor: K.M.
Blake Shelton

foto: Profimedia

Ameriška revija je razglasila že 33. najbolj seksi moškega na svetu. Se strinjate z letošnjim izborom?

Ameriška revija People že vse od leta 1995 izbira najbolj seksi moške na svetu, seveda iz sveta predvsem ameriških zvezdnikov. Tradicija se je začela slučajno, ko so za takrat 29-letnega Mela Gibsona trdili, da je najbolj seksi moški na svetu in ta stavek uporabili na naslovnici. Leta 1988 je naziv prejel celo John F. Kennedy, Jr, ki je 11 let kasneje umrl v letalski nesreči. Ravno on in pa Adam Levine, David Beckham ter letošnji zmagovalec pa so edini moški, ki se na lestvico niso uvrstili kot glasbeniki. 

Blake Shelton in Gwen Stefani foto: Profimedia

Letos je naziv najbolj seksi moškega torej prejel country glasbenik, 41-letni Blake Shelton, sodnik v oddaji The Voice in partner pevke Gwen Stefani. Ravno ona ga je spodbujala k temu, da naziv in naslovno zgodbo tudi sprejme, saj mu je ob tem rekla, da bo drugače zavrnitev obžaloval do konca življenja. Kljub temu pa Blake misli, da ni najbolj seksi na svetu in ob tem poudarja, da se sam ni nikoli počutil izjemno privlačnega. "Če bi sebe kot otroka moral opisati z eno besedo, bi bila ta debel in tak sem še danes. Za postavo se moram močno truditi in redno telovaditi," je povedal po razglasitvi. 

foto: Profimedia

Blake je sicer eden izmed najbolj priljubljenih country glasbenikov v ZDA z več milijoni prodanih albumov. Na glasbeni sceni je prisoten že vse od leta 2001, predvsem v zadnjih letih pa podira rekorde v Ameriki zelo priljubljenem glasbenem žanru. Deset let je bil v razmerju z glasbeno kolegico Mirando Lambert, poročena sta bila med letoma 2011 in 2015, že dve leti pa je v razmerju z že omenjeno Gwen Stefani. Ravno v zadnjem obdobju pa so vse bolj glasne govorice, da par pričakuje tudi prvi skupni naraščaj. 

V nazivu je nasladil zvezdnike, kot so Dwayne Johnson, David Beckham, Chris Hemsworth, Adam Levine, Channing Tatum, Bradley Cooper, Ryan Reynolds in številni drugi. Odzivi na njegovo imenovanje pa so mešani. 

A post shared by People Magazine (@people) on

prejšnji članek
Tara Zupančič: Tomi je zelo 'pošlihtan' oče
Svet slavnih
Tara Zupančič: Tomi je zelo 'pošlihtan' oče
naslednji članek
S kom je v šovu seksala Indira?
Odnosi
S kom je v šovu seksala Indira?