nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Drama: Jon Bon Jovi je Pink strl srce

16. 11. 2017; 06.00
Avtor: J. K.
James Corden je tokrat v Carpool Karaokah gostil priljubljeno pevko Pink. Kakopak zabave ni manjkalo, mu je pa pevka med drugim razkrila, kdo ji je prvič strl srce.

Seveda zabave ni manjkalo. foto: YOUTUBE

V Jamesovem jeklenem konjičku je vedno noro zabavno. Zlasti divje je bilo druženje s pevko Pink, ob kateri je simpatični komik izjemno užival. Pa se je med dramatičnim poplesavanjem, napadi smeha in odmevi pevkinega osupljivega vokala odvilo tudi priznanje o zvezdničini prvi ljubezni. Kaj porečete, kdo ji je prvič strl srce?

Pink je Jamesu razkrila spomin na prvo ljubezen ... foto: YOUTUBE

Zgodba o prvi ljubezni

Pink je bila kot deklica prepričana, da se bo poročila z ameriškim pevcem Jon Bon Jovijem. ''Koliko si bila stara, ko si ugotovila, da se to ne bo zgodilo?'' jo je pobaral James, pevka pa mu je z blazno resnostjo zaupala spomin na dan, ko je štela zgolj sedem let … '' Spomnim se, da sem bila v avtu. Vračala sem se iz pevskih vaj in po radiu so sporočili novico, da se je poročil s svojo šolsko ljubeznijo Dorotheo. Skoraj sem si bruhnila v usta!'' pove in nadaljuje, da je s sten potrgala vse njegove posterje, jih vrgla proč, nato pa več dni ni prišla ven iz sobe. ''Bila sem resnično obupana. To je bilo prvič, da mi je nekdo strl srce.''

Jamesa, radovednega kot je, je seveda zanimalo, če mu je kdaj povedala to zgodbo. ''Ja, ko sem ga prvič videla, sem mu to tudi povedala. Sodelovala sva v neki radijski oddaji v New Jerseyju. Takrat sem bila stara 22 let in ko sem ga zagledala, sem bleknila: Živjo, kako si, si srečen z Dorothy?'' Pink nato Jamesu razkrije, da ji je Bon Jovi poslal ogromen cvetlični aranžma, na katerem so bile pritrjene miniaturne hlačke iz usnja, poleg pa je našla nagajivo sporočilo, na katerem je pisalo: 'Zdaj lahko končno zlezeš v moje hlačke!'

Poglejte si celotno druženje, ki je bilo s Pink resnično zabavno. Prepevala sta celo obrnjena na glavo! Ne verjamete? Prepričajte se sami!

prejšnji članek
Zapeljiva hrvaška pevka ujela pomembnega poslovneža
Svet slavnih
Zapeljiva hrvaška pevka ujela pomembnega poslovneža
naslednji članek
FOTO: To so najbolj seksi moški na svetu!
Svet slavnih
FOTO: To so najbolj seksi moški na svetu!