Bankomat
Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa ni veljavna? To je razlog

borut petek
Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga plačuje za svetovanje?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

V oddaji vojno stanje zaradi Henrika in Maje

18. 11. 2017; 08.00
Avtor: J. K.
V oddaji Od težaka do junaka ni nikoli dolgčas. Med osebnima trenerjema se je vnel prepir, ki je pošteno nasmejal gledalce.

Zaradi svojih favoritov, sta se zapletla v besedni prepir. foto: Planet tv

Osebni trener Andrej Milutinovič je komentatorja Roka Tomažina - The Preacherja zbodel s trditvijo, da njegova favoritka Maja, hujša precej bolje od njegovega Henrika. Andrejeva izjava je Roka sila razburila, voditeljico Jasno je povprašal ali ni nemara vse skupaj zrežirano. ''A res hočeta vojno proti meni?'' je bil glasen, nato pa je kot običajno pojasnil, kakšen je njegov vidik. ''Če bi bila Maja v mojih rokah, bi jaz tvojega Henrika, z vami vsemi pojedu! ''

Jasna se je želela nato prepričati, če bi Rok iz svoje favoritke naredil srnico. ''Definitivno! No, ne srnico, košuto pa sigurno,'' je samozavestno potrdil in Andreju še navrgel, da iz Henrika več kot novoletne smrečice ne bi mogel narediti. Pa se Andrej kakopak ni strinjal, prepričan je namreč, da lahko iz Henrika naredi model za znano znamko spodnjega perila. ''Take lepe poteze obraza ima, svetle lase …'' Rok je seveda moral imeti zadnjo besedo, za konec je dejal, da bi bil lahko Henrik edino g. Majavko iz risanke o Nodiju.

prejšnji članek
Tanja Žagar prejela darilo, ki se ga je iskreno razveselila
Svet slavnih
Tanja Žagar prejela darilo, ki se ga je iskreno razveselila
naslednji članek
2Cellos: Luka Šulić že uživa v starševskih dolžnostih
Svet slavnih
2Cellos: Luka Šulić že uživa v starševskih dolžnostih