nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ni še konec! Henrik se vrača!

27. 11. 2017; 11.00
Avtor: V. M.
henrik se vrača 2

Henrika je pod svoje okrilje vzel osebni trener Andrej Milutinovič. foto: Planet Tv

Ne, Henrik ni zaključil boja z odvečnimi kilogrami, prav tako pa se ni v celoti poslovil od bitke, ki jo spremlja širna Slovenija. Ponovno je namreč na 'konju' in morda bo prav kmalu potrkal na vrata slavne hiše!

Tekmovalci so bili zelo veseli, ko je Henrik v petek zapustil šov in skupno domovanje, kjer je s svojo prisotnostjo kalil vzdušje. A morda se prav kmalu obeta preobrat …

Da se je Henriku Lützu zgodila velika krivica, so se strinjali številni gledalci, ko je moral skozi vrata odkorakati svetlolasi odvetnik, ki je v šovu precej uspešno zniževal težo. A zgodba o hujšanju zanj še zdaleč ni končana. Še bolj zagnano kot prej se namreč trudi, da bi izgubil odvečne kilograme. Henrik namreč vztraja pri dieti, pod svoje okrilje pa ga je vzel tudi osebni trener Andrej Milutinovič.

Andrej mu je v oddaji Od težaka do junaka namreč ponudil, da ga bo treniral in mu tako poskušal omogočiti ponoven vstop v šov. Kakopak se je nemudoma oglasil tudi komentator Rok The Preacher, ki je svojo roko ponudil Kikiju in tako nasprotnikoma napovedal vojno. Voditeljica Jasna Kuljaj je zatem v oddaji sporočila, da bo lahko nazaj v šov vstopil tisti, ki bo izgubil največ kilogramov.

In kako se Henriku godi pod Andrejevo taktirko? "Henrik je zelo poslušen, potrebuje sicer malo usmeritev, a načeloma z njim ni večjih težav in se da dobro delati," je za televizijsko hišo povedal Andrej.

Koliko časa bodo torej imeli tekmovalci mir pred zloglasnim Henrikom? Kot kaže, je le še vprašanje časa … Kdo bo torej slavil zmago: Henrik ali Kristjan (Kiki)? Zaupajte nam, za koga boste stiskali pesti …

Henrikova bitka še ni končana!

Henrikova bitka še ni končana! foto: Planet Tv

Odločitev sta morali sprejeti Majda in Maja.

Odločitev sta morali sprejeti Majda in Maja. foto: Planet Tv

prejšnji članek
Potrjeno: Princ Harry in Meghan Markle sta zaročena
Svet slavnih
Potrjeno: Princ Harry in Meghan Markle sta zaročena
naslednji članek
Zakaj je ta lepotica postala nova miss Universe?
Svet slavnih
Zakaj je ta lepotica postala nova miss Universe?