pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Mitja odgovoren za nepričakovan konec dramatičnega šova

28. 11. 2017; 06.30
Avtor: V. M.
Po posestvu se ta teden sprehaja le še en par moških nog. Nadzornik Mitja je med dekleti sila priljubljen, tekmovalci se med seboj lepo razumejo. Pred kamero se za enkrat ne odvija dramatično zmerjanje, nadomestilo ga je prijetno in razigrano vzdušje. Je to zatišje pred nevihto?

Mitja se z dekleti lepo razume. foto: POP TV

Vzdušje na kmetiji je zaplavalo v mirnejše vode. Kot kaže, se tekmovalci lepo razumejo, navkljub temu, da imajo polne roke dela. Pravzaprav sta na posestvu ostala le še dva moška, eden leži v postelji, drugi ne sme poprijeti za nalogo. Boris je namreč zbolel, Mitja pa je ta teden stopil v čevlje nadzornika.

Medtem ko glede Borisa dekleta ne vedo ali gre za resno bolezen ali simulacijo, pa se ob misli na Mitjo vzpodbudno nasmehnejo. Mitja namreč odlično opravlja svojo nalogo. Milena ocenjuje, da je najbrž najboljši nadzornik, kar se jih je zvrstilo na posestvu, saj svoje delo opravlja na nevsiljiv in prijeten način. Medtem ko so morale ženske same poprijeti za obilico težkega dela, jim je namreč Mitja vseskozi stal ob strani, jih spodbujal in skrbel za dobro voljo. Sicer ocenjuje, da je precej težko stati križem rok, veliko raje bi namreč poprijel za delo, zlasti, ker bi še kako potrebovali par moških rok.

Miha je s svojo razigrano naravo poskrbel za obilico dobre volje. foto: POP TV

Maja ljubosumna?

Simpatičnega Mitjo imajo dekleta rade v svoji sredini. Kot nadzornik bi sicer moral spati v hiši nadzornikov, a svetlolascu kot kaže ni bilo do tega, da bi zapustil zbrano družbo. Katja, ki je ta deden glava družine, mu je dovolila, da ostane pri njih v hiši, šaljive besede pa so skozi sproščen klepet vodile do vprašanj, pri kateri tekmovalki bo mladenič spal. Ampak Mitja je res navihan mladenič. V izjavi pove, da bi, če bi lahko izbiral, spal z kar vsemi šestimi dekleti. ''To bi bilo najlepše. Če bi pa moral zbrati, bi pa zbral … ne vem … Moral bi narediti en dvoboj, da bi se borile za mene. Tako da ja, tista ki bi zmagala, tista bi me dobila,'' je bil razposajen Mitja.

Pa Maja? Slednja se je držala ob strani, vidno slabovoljna in zadržana. Milena ocenjuje, da je nemara ljubosumna na Tamaro in na Katjo. Tudi to, da želi Mitja ostati pri dekletih, bi lahko izhajalo iz tega, da noče zapustiti Maje. Pa bi bilo bolje, da bi spal drugje, saj sta ponoči tako razigrana, da še drugi ne morejo spati.

prejšnji članek
Tanja Ribič: To je njena skrivnost!
Svet slavnih
Tanja Ribič: To je njena skrivnost!
naslednji članek
Znani ločeni Slovenci s kupom otrok
Svet slavnih
Znani ločeni Slovenci s kupom otrok
#nasazenazenska
nasazenazenska