pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

FOTO: Kaj se dogaja z Denise Dame?

1. 12. 2017; 07.30
Avtor: N.S.
denise dame gola

Denise, ki je bila mrtvo pijana, je odvrgla majico in svoj nastop označila kot »zelo zanič«. foto: Facebook

Po množičnem navalu v Celju, kjer je youtuberko pričakala nepopisna množica oboževalcev, je Denise Dame v Ljubljani doživela hladen tuš. Za njen nastop so prodali le 18 vstopnic!

Denise Dame je zelo hitro po nastopu v Cvetličarni zapustila Slovenijo, menda naj bi bila na Češkem. Oboževalcem se je opravičila za, po njenih besedah, najslabši koncert v Sloveniji. 

Spletna senzacija Denise Dame je po množičnem »meet and greet« dogodku v Celju pripravila svoj prvi koncert v Sloveniji, na katerem je predstavila pesem Kupi mi Gucci. Vsaj tak je bil načrt. A kaj ko je samooklicana diva, manekenka in nekdanja prodajalka bureka iz Koroške, 24-letna Denise Dame, doživela hladen tuš, saj je prišlo le 18 ljudi, sama pa se ga je napila kot mamba, da ni vedela, kaj dela. Njen plašč je hitro odtaval proč in rezultat: svoje poskakujoče dojke, za katere priznava, da niso ravno največje, je na družbenih omrežjih objavila kar sama. Vsekakor ni pričakovala, da bo prodala le 18 kart in vstopila v praktično prazen klub, zato je z nastopom zamujala kar štiri ure. V alkoholnem zanosu je menda uničila tudi mikrofon, zato zdaj razmišlja o vključitvi v kakšno od skupin anonimnih alkoholikov.

»Pričakujemo okoli tisoč ljudi,« se je pred dogodkom hvalil organizator njenega nastopa, v resnici pa je vstopnice kupilo le 18 ljudi. Izgovorom seveda ni bilo videti konca: »Krivo je vreme« in »Dogodek ni bil v centru, ampak za Bežigradom in je predaleč za ljudi.«

SRAMOTA SAMA SEBI

Denise Dame je nastop seveda spet promovirala na svojem youtube kanalu. Tokrat se ni hvalila, ampak je povedala, da jo je sram, ker je bila čisto pijana ter je po odru metala mikrofon in »fušala«. Nastopa se menda ne spomni, je pa videla posnetke, ki so jo spodbudili k temu, da si bo poiskala pomoč.

V Ljubljani je klub sameval, saj so prodali le 18 vstopnic. »Ljubljančani pač niso neumni,« se je glasil eden od komentarjev. foto: yt

Takole je bilo pred tednom dni na njenem sprejemu v celjskem nakupovalnem središču. foto: Mediaspeed

Denise Dame

Denise Dame foto: Mediaspeed

prejšnji članek
Marjetka Vovk prejela simpatično darilo
Svet slavnih
Marjetka Vovk prejela simpatično darilo
naslednji članek
FOTO: 10 najbolj všečkanih fotografij instagrama
Svet slavnih
FOTO: 10 najbolj všečkanih fotografij instagrama