Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28
Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na policiji preverjal številke Hajdinjaka in Vežnaverja

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Grozljivka: Počutila se je, kot da rojeva, rodila pa …

4. 12. 2017; 06.00
Avtor: V. M.
Lauren nosecnost

Lauren je menila, da bo ponovno postala mamica. foto: Facebook

Iz Škotske prihaja vest o ženski, ki se je odločila, da s svetom deli neobičajno zgodbo o nosečnosti. Za voljo osveščanja, pravi, nenazadnje bi ji bilo mnogo lažje, če bi tudi sama poprej o tem vedela kaj več …

Lauren Knowles se danes minule izkušnje spominja z grenobo, a je ob enem vesela, saj ima njena zgodba srečen konec. Ko je uzrla pozitiven test nosečnosti, ni niti pomislila, da bi lahko šlo kaj narobe. Druge nosečnosti se je namreč močno veselila in sprva je res vse potekalo brez posebnosti. Dobro se je počutila vse do sedmega tedna, ko je pričela krvaveti. Odpravila se je na ginekološki pregled, kjer je sledil šok. Zdravnik ji je namreč pojasnil, da ni noseča, pač pa, da ima v maternici tumor. Slednji je vplival na hormonsko neravnovesje, zaradi česar so bili testi pozitivni. Lauren so diagnosticirali gestacijsko (nosečnostno) trofoblastno bolezenoz. trofoblastni tumorplacentalnega ležišča.

Zgolj tri mesece po dogodku na stranišču je Lauren resnično zanosila. foto: Facebook

Sledile so neuspešne terapije, tekom katerih je izgubila lase. Njen trebušček se je v tem času vztrajno večal, kot bi bila resnično noseča. Nato se je nekega dne v bolnišnici težava rešila sama od sebe. Opisuje, da je začutila krče in znan občutek, ki jo je silil k potiskanju. ''Z infuzijo sem se odpravila na stranišče, kjer pa me je še močneje sililo k potiskanju. Počutila sem se, kot da rojevam, ta občutek sem dobro poznala, zato sem poslušala svoje telo in močno potiskala, dokler ni iz mene iztekla ogromna črna gmota,'' je pojasnila Lauren za portal Independent in dodala, da je bila temna gmota, ki jo je porodila, tumor, ki je v njej rastel zadnjih pet mesecev.

Težave se kasneje niso več ponovile, le tri mesece po dogodku v stranišču, pa jo je ponovno razveselil pozitiven test nosečnosti. Tokrat je pod srcem resnično nosila otroka. Rodila je zdravo deklico.

prejšnji članek
Iryna Osypenko si je z možem privoščila romantični izlet
Svet slavnih
Iryna Osypenko si je z možem privoščila romantični izlet
naslednji članek
Miki Šarac objavil fotografijo, na kateri hrani Karla
Svet slavnih
Miki Šarac objavil fotografijo, na kateri hrani Karla