nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kje se potepajo znani Slovenci?

9. 12. 2017; 06.00
Avtor: Andreja Comino/Zvezde
sebastian slika facebook

Sebastian foto: Facebook

Za strastne popotnike je primeren vsak trenutek, da spakirajo kovčke in se odpravijo po svetu. Tudi mnogi znani Slovenci se ne morejo upreti čarom spoznavanja novih običajev, kultur in ljudi. Pa poglejmo, kje smo jih ujeli tokrat.

Sebastian: Maroko

Štajerski pevec in plesalec se lahko pohvali, da je zaradi dela, pa tudi iz čiste strasti po odkrivanju novega, že dodobra prečesal svet. Takole dobro razpoloženega smo ga ujeli v Maroku, ki je priljubljena destinacija številnih popotnikov.

Boris Gorenc: Gambija

Nekdanji košarkar je treniral in tekmoval po mnogih deželah, v nekaterih je tudi živel. Tudi po koncu uspešne športne kariere in med nadaljevanjem poslovne poti rad spakira kovčke in se odpravi po svetu. V teh hladnih dneh se potepa po vroči in eksotični Gambiji, kjer ni nič tako, kot smo vajeni, vendar uživa v pristnosti domačinov.

Katarina Stegnar: Reka

Čeprav je čas dopustov na obali že davno mimo, se je igralka Mladinskega gledališča Katarina Stegnar nedavno zelo razveselila, ko se je skupaj z režiserjem Juretom Novakom in Urško Brodar odpravila na Reko, kjer so delali v tamkajšnjem gledališču Ivana pl. Zajca. Medtem ko je bila v Ljubljani megla, so umetniki uživali v kristalno sončnem vremenu. V takšnem pa tudi delati ni pretežko, mar ne?

Miro Mišljen: Barcelona

Samostojnost Katalonije zadnje mesece polni časopisne stolpce in zavzema osrednje mesto v poročilih po vsem svetu. Modni oblikovalec Miro Mišljen se je v Barcelono odpravil čisto nepolitično – pokazat je šel svoje imenitne kreacije, za katere je požel velikanski aplavz. Seveda pa ni samo delal, temveč si je privoščil tudi izvrstne tapase, h katerim se odlično prileže vino.

Emina Ekić: Las Vegas

Najlepša Slovenka je videla že veliko sveta, saj je pred leti s sestro nekaj let živela v Avstraliji, kamor se je za boljšim življenjem preselil njun oče. Dežela tam spodaj ji je bila všeč, vendar jo je čez čas začelo vleči v Slovenijo, kjer je tudi osvojila lento in krono najlepše. To pa je pomenilo tudi sanjsko potovanje na svetovni finale v Las Vegas.

Hannah Mancini: Neapelj

Pevka Hannah Mancini izkoristi vse proste trenutke za pobeg v dvoje s slovenskim možem Gregom, ki ga je spoznala v Ameriki. Tokrat sta se zakonca odpravila v Neapelj, ki je odlična izhodiščna točka za izlet na vulkan Vezuv, blizu pa so prekrasno turistično mesto Positano, otok Capri in druge znamenitosti.

Emina Ekić

Emina Ekić foto: Facebook

prejšnji članek
Manca Špik uživa med samimi moškimi!
Svet slavnih
Manca Špik uživa med samimi moškimi!
naslednji članek
Družinska sreča Maje Martine Merljak
Svet slavnih
Družinska sreča Maje Martine Merljak