Anamaria Goltes top najstnica Odkrito.si

Dekle Luke Dončića s to objavo marsikomu vzelo ...

ljfw 6 Svet24.si

Ladova Anela osupnila s svojo postavo

energije Petisvet.si

Zaradi tega razpada naše življenje!

hrana v smeteh 2 Svet24.si

Hrana z Rdečega križa končala v smetnjaku

Jan Plestenjak, modrijani, blaž švab Svet24.si

Modrijani so bili prestrašeni, ko jih je poklical...

Hailey Baldwin Najstnica.si

Tako je Justinova mama pokazala svojo naklonjenost...

IRIS MULEJ s hcerko_premiera LUIS IN VESOLJCKI Kolosej Njena.si

Hčerka Iris Mulej ima tako modno kopalnico

Zmaga za Mojco: Pojedla sedem kosov pice!
| V. M.

Zmaga za Mojco: Pojedla sedem kosov pice!

Mojca je pokazala veliko željo po zmagi in dokazala, da se zna boriti., Planet TV

Da bi osvojila minus en kilogram na tehtanju, se je Mojca na skušnjavi borila vse do konca in premagala tekmovalce, ki so se odločili za sodelovanje.

In kakšna je bila bitka na tokratni skušnjavi? Tekmovalce šova The Biggest Loser Slovenija je ob vstopu v picerijo objel vonj slastnih pic, ob katerih so se prav vsem cedile sline. A čeprav bi si jo vsi z veseljem privoščili, so se za sodelovanje v skušnjavi odločili le Bojan, Mojca, Majda, Aleksandar, Boštjan in Kristjan.

Foto: Planet TV - Ostali tekmovalci so dokazali, kako močna je njihova volja, saj so se uspešno uprli mamljivi skušnjavi.

Boštjan in Majda sta sodelovanje opustila že po prvem kosu. Malce sta potešila svoje oči in želodčka, nadaljnjo nabiranje kalorij pa se jima ni zdelo vredno nagrade, ki je obljubljala minus en kilogram na tehtanju za zmagovalca in minus pol kilograma za drugo uvrstitev v igri.

Foto: Planet TV - V skušnjavi odločili le Bojan, Mojca, Majda, Aleksandar, Boštjan in Kristjan.

Tekmovalci so nato odstopali drug za drugim, Bojan po drugem kosu, Kristjan po petem, Aleksandar pa po šestem kosu, kar je pomenilo, da je pojedel celotno pico. In medtem ko se ostalim tekmovalcem nagrada ni zdela dovolj mamljiva in vredna povečanja teže, se je Mojca borila vse do konca, pojedla sedem kosov slastne pice in slavila zmago. A čeprav ji bo Špela na tehtanju odštela en kilogram, se ji bodo gurmanski užitki nemara poznali tudi na tehtnici.