bolero 06 Odkrito.si

Zgodnje slovo znanega slovenskega igralca

horoskop Svet24.si

Horoskop za torek, 18. junija

assange2-reuters Petisvet.si

Smrtna kazen za novinarstvo

Letališče Maribor Svet24.si

Letališče Maribor bodo namesto Kitajcev po novem...

william kate Svet24.si

Princ William in Kate Middleton sta se odločila, ...

slimjoy naslovna Njena.si

5 preverjenih receptov, kako čim hitreje do ...

nataša in marko2 Njena.si

Ljubezen po domače: Spoznajte Markovo srčno damo

Zmaga za Mojco: Pojedla sedem kosov pice!
| V. M.

Zmaga za Mojco: Pojedla sedem kosov pice!

Mojca je pokazala veliko željo po zmagi in dokazala, da se zna boriti., Planet TV

Da bi osvojila minus en kilogram na tehtanju, se je Mojca na skušnjavi borila vse do konca in premagala tekmovalce, ki so se odločili za sodelovanje.

In kakšna je bila bitka na tokratni skušnjavi? Tekmovalce šova The Biggest Loser Slovenija je ob vstopu v picerijo objel vonj slastnih pic, ob katerih so se prav vsem cedile sline. A čeprav bi si jo vsi z veseljem privoščili, so se za sodelovanje v skušnjavi odločili le Bojan, Mojca, Majda, Aleksandar, Boštjan in Kristjan.

Foto: Planet TV - Ostali tekmovalci so dokazali, kako močna je njihova volja, saj so se uspešno uprli mamljivi skušnjavi.

Boštjan in Majda sta sodelovanje opustila že po prvem kosu. Malce sta potešila svoje oči in želodčka, nadaljnjo nabiranje kalorij pa se jima ni zdelo vredno nagrade, ki je obljubljala minus en kilogram na tehtanju za zmagovalca in minus pol kilograma za drugo uvrstitev v igri.

Foto: Planet TV - V skušnjavi odločili le Bojan, Mojca, Majda, Aleksandar, Boštjan in Kristjan.

Tekmovalci so nato odstopali drug za drugim, Bojan po drugem kosu, Kristjan po petem, Aleksandar pa po šestem kosu, kar je pomenilo, da je pojedel celotno pico. In medtem ko se ostalim tekmovalcem nagrada ni zdela dovolj mamljiva in vredna povečanja teže, se je Mojca borila vse do konca, pojedla sedem kosov slastne pice in slavila zmago. A čeprav ji bo Špela na tehtanju odštela en kilogram, se ji bodo gurmanski užitki nemara poznali tudi na tehtnici.