stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Danes slavni po vsem svetu, kot otroci pa brezdomci!

15. 12. 2017; 05.00
Avtor: A. S.
Jennifer Lopez

Jennifer Lopez foto: Profimedia

Pozna jih ves svet, danes imajo denarja več kot dovolj, privoščijo so lahko marsikaj. A vedno ni bilo tako ...

Ali ste vedeli, da so mnogi znani obrazi, ki so danes slavni po vsem svetu, preživljali otroštvo v veliki bedi in revščini?

Jim Carrey

Danes 55- letni Jim Carrey, ki ga vsi poznamo po številnih filmskih vlogah, je bil eden takšnih otrok. Ko je njegov oče izgubil službo, so izgubili dom. Družina se je bila primorana preseliti v kombi. Živeli so na parkiriščih po vsej Kanadi. Tudi zato se je Jim kot 16- letni deček odločil, da pusti šolo in pomaga svoji družini preživeti. Pričel je z majhnimi vlogami, s komičnimi vložki, prav v najhujšem obdobju svojega življenja je razvijal smisel za humor. Ni se predal, vztrajal je in prišel do vrha.

Halle Berry

Danes 51- letna igralka je v zgodnjih dvajsetih prišla v Chicago, da si ustvari filmsko kariero. Ampak, vse ni šlo po načrtih in prišel je trenutek, ko ji je zmanjkalo denarja. Njena mati ji ni želela pomagati, zato je igralka ostala brez strehe nad glavo. Prisiljena je bila prespati kar nekaj noči v zavetišču za brezdomce. Večkrat je povedala, da je bilo to najtežje obdobje njenega življenja, a hkrati tudi zelo poučno. Naučila se je, da sama poskrbi zase, trmasto je vztrajala in prišla med sam vrh Hollywooda.

Jennifer Lopez

Ko je imela, danes 48- letna igralka, 18 let, se je skregala s svojo materjo in bila primorana spati na kavču v plesnem studiu. Ampak, to je ni dotolklo, ampak opogumilo, da še več časa posveti treningu plesa. Pevka je bila sprva zelo uspešna plesalka, šele kasneje se ji je razcvetela tudi pevska in igralska kariera. Danes pa je poznana po vsem svetu.

Hilary Swank

Danes 43- letna igralka  je svoje otroštvo preživela z materjo v parku, spali sta po kolibah ali zapuščenih hišah. Danes pa je slavna dobitnica dveh oskarjev, njeno bogastvo pa se ocenjuje na 40 milijonov dolarjev. A Hilary nikoli ni pozabila na svoje težko otroštvo.

Daniel Craig

Tudi James Bond kot otrok najbrž ni niti sanjal o tem, da bo nekoč tako slaven in bogat. Danes 49- letni igralec, ki smo ga gledali kot enega izmed Jamesov Bondov, je v najstniških letih delal kot natakar, spal pa je pod milim nebom. Le z močno voljo mu je uspelo, da je danes znan in slaven po vsem svetu.

Craig je tik pred koncem snemanja zadnjega filma izjavil, da bi si raje prerezal žile na zapestju kot še enkrat upodobil agenta 007.

Craig je tik pred koncem snemanja zadnjega filma izjavil, da bi si raje prerezal žile na zapestju kot še enkrat upodobil agenta 007. foto: Reuters

foto: Profimedia

Hilary Swank je živela v avtomobilu.

Hilary Swank je živela v avtomobilu. foto: Profimedia

Jim Carrey

Jim Carrey

prejšnji članek
Zvezdnica šokirala s popolno goloto
Svet slavnih
Zvezdnica šokirala s popolno goloto
naslednji članek
Še zadnje čustveno slovo od velikega igralca Jerneja Šugmana
Svet slavnih
Še zadnje čustveno slovo od velikega igralca Jerneja Šugmana