Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Trik za kamero: Razkril, kaj naredijo, da tehtnica pokaže manj

15. 12. 2017; 10.00
Avtor: V. M.
tehtanje

Tekmovalci so povsem dehidrirani. foto: Planet TV

So dieta, manjši obroki in naporni treningi dovolj za topljenje kilogramov? Henrik pravi, da za nižji rezultat ravnajo takole …

Petek je za tekmovalce šova The Biggest Loser Slovenija precej stresen, saj jih čaka tehtanje, ki ogroža njihov obstanek v hiši. Da bi tehtnica pokazala dovolj viden napredek, si prizadevajo tekom celega tedna, kar pa za najslabše uvrščenega tekmovalca vseeno ni dovolj, da bi ohranil svoj obstoj v šovu. Boj za obstanek tako že dan pred tehtanjem pošteno pesti naše zvezde, ki zato posegajo po triku, ki jim pomaga do nižje številke na zlovešči tehtnici.

Kaj torej delajo? Slednjega seveda ne vidimo na malih ekranih, a kot je razkril Henrik ob odhodu iz hiše, tekmovalci že dan poprej zmanjšajo vnos tekočine, ki lahko sicer močno vpliva na rezultat na tehtnici. Na samem tehtanju so tako tekmovalci že povsem dehidrirani in komaj čakajo na kozarec vode. ''V šovu že v četrtek začnemo manj piti, v petek do tehtanja pa sploh nič ne pijemo. Skratka vsi smo povsem dehidrirani. Zato je povem razumljivo, da tekmovalci po odhodu iz šova pridobijo v enem tednu po 5 in več kilogramov," je bil iskren Henrik, ki se ponovno bori za obstanek v šovu.

Odločilni trenutek se bo odvil prav danes, ko se bosta s Kristjanom pomerila na tehtnici. Tisti, ki bo izgubil manj kilogramov, se bo namreč moral ponovno posloviti.

foto: Planet TV

prejšnji članek
Molkova delila še en čustven spomin na Jerneja Šugmana
Svet slavnih
Molkova delila še en čustven spomin na Jerneja Šugmana
naslednji članek
Majin fant prikorakal v šov in izzval Mitjo!
Resničnostni šovi
Majin fant prikorakal v šov in izzval Mitjo!