Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Podla igra zunaj šova: V finale tisti, ki bo delil nagrado?

20. 12. 2017; 08.00
Avtor: V. M.
Celozaslonski zajem 20.12.2017 64812

foto: POP TV

V šovu Kmetija se odvija veliko več, kot lahko spremljamo na malih ekranih. Medtem ko se Tomaž sprehaja po posestvu, skicira in ocenjuje finaliste, se za kamero že dalj časa odvijajo spletke, od katere si mnogi obetajo delež denarne nagrade.

Na posestvu najbolj slavne kmetije letošnjega leta se v tem tednu odvijajo trenutki, ki bodo zaznamovali usodo finalistov. V njihov svet je zakorakalo 16 nekdanjih članov kmetije, ki nad jagodnim izborom niso preveč navdušeni. Iz zunanjega sveta so namreč prinesli zamere, ki slonijo tudi na ogledanih posnetkih preteklih oddaj. Kako močno so se nekateri finalisti zamerili izpadlim tekmovalcem, razkrivajo izjave, pri katerih ne varčujejo z ostrimi besedami.

Boris finaliste označuje z gnoji in drugimi žaljivimi opazkami, na svojo stran pa je uspešno zvabil tudi večji del porote. Ob tem se zdi, da se je Damijan kar nekoliko povlekel vase in besede izbira precej bolj preudarno. Sabina, ki je postala zunaj šova nadvse priljubljena, se je na posestvo vrnila z visoko dvignjeno glavo in zaničevalnim odnosom, ki je zbodel marsikaterega tekmovalca. V izjavi pove, da je v času bivanja na kmetiji pošteno delala, na koncu pa izpadla nula. Zdaj kot porotnica ne namerava poprijeti za opravila, posvetila se bo raje nadzorovanju. ''Mi bomo nadzorovali, gledali in zajeba***i in jim živce 'kravžljali'.''

Damjan je nad njenim vedenjem razočaran, saj iz njenih ust prihajajo sila žaljive besede. ''Vi ste gnoj, golazen, lenuhi … Mislim, kaj pa če bi ona bila na temu mestu? Ne bomo jim dali jesti, ta denar bo za živali …,'' je v skritem klepetu ponovil njene besede Damijan.

foto: POP TV

Med porotniki se tako odvija prava kuhinja, še največ tedaj, ko jih ne spremlja radovedno oko snemalne kamere. Na plan so pricurljale tudi informacije o dogovorih za delitev denarne nagrade. Slednje naj bi potekalo izven šova, nekdanji tekmovalec naj bi zaveznikom ponujal enakovredni delež.

Deja obupala zaradi podlih spletk, ki jim ni kos.

Zaradi slednjega se zdi, da je Deja izgubila željo po borbi in vero v zmago. Četudi se je na posestvo vrnil njen oče, na situacijo ne gleda nič kaj pozitivno in zdi se, da ve veliko več, kot je prikazano na malih ekranih. ''Mislim, da je vse to brez veze komentirati. Na koncu se bosta borili Maja in Milena. Maja zaradi tega, ker se je 'prišlepala' in so jo drugi spravili do sem, Milena pa zato, ker jo vsi vidijo kot šibek člen. Tako bi Majo najlažje privedli do zmage. Zato mislim, da je najboljše vse skupaj pustiti in se čim manj glede tega sekirati.''

Porota se bo odločila v prid tistega, ki se jim je tekom igre najmanj zameril.

Porota se bo odločila v prid tistega, ki se jim je tekom igre najmanj zameril. foto: POP TV

prejšnji članek
Nadlegovanje: Henrik za kamero prestopil vse meje
Svet slavnih
Nadlegovanje: Henrik za kamero prestopil vse meje
naslednji članek
Helena Blagne sina postavila na svoje mesto
Svet slavnih
Helena Blagne sina postavila na svoje mesto