Progasti goz foto Davorin Tome
Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je nenevarna, a zelo koristna na naših vrtovih

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c
Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 milijonov evrov, tožbe in ovadbe padle

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Potrjeno: Khloe Kardashian pokazala nosečniški trebušček

21. 12. 2017; 10.00
Avtor: K.M.
Khloe Kardashian

foto: Profimedia

Po mesecih ugibanj je zdaj novico o prvi nosečnosti potrdila tudi sama zvezdnica resničnostnih šovov.

V družini Kardashian bo prihodnje leto zelo veselo. Kim je že pred časom potrdila, da s pomočjo nadomestne matere pričakuje svojega tretjega otroka, potrjeno pa je tudi to, da bo deklica. Zdaj pa je svojo prvo nosečnost, ki si jo je tudi zelo želela že z nekdanjim možem Lamarjem Odomom, na družbenih omrežjih potrdila tudi Khloe Kardashian

"Moje sanje so se uresničile. Dobila bova otroka. Čakala sem in se spraševala, ampak Bog je imel ves ta čas načrt. Vedel je, kaj dela. Preprosto sem mu morala zaupati in biti potrpežljiva. Včasih še vedno težko verjamem, da je najina ljubezen ustvarila življenje. Tristan, hvala, ker me ljubiš, tako kot me," je svojo nosečnost oznanila Khloe. K temu pa je dodala še čustvene besede zahvale svojemu partnerju, košarkarju Tristanu Thompsonu.

Kardashianova je ob tem tudi razložila, zakaj je novico tako dolgo skrivala pred javnostjo. "Hvala vsem za ljubezen in pozitivo. Vem, da sem to dolgo zadrževala, ampak sem želela v tem uživati s svojo družino in bližnjimi prijatelji. Hvala za vse razumevanje. Sem hvaležna, nervozna, navdušena, presrečna in malo prestrašena."

Svetovna javnost zdaj čaka zgolj še na potrditev nosečnosti s strani najmlajše članice družine. Otroka naj bi pričakovala tudi Kylie Jenner, a se le-ta v javnosti pojavlja še manj kot Khloe. Številni pa verjamejo, da bo njena nosečnost razkrita na božični družinski voščilnici. Kardashianovi le-to objavljajo z delnimi fotografijami na svojih družbenih omrežjih. Kylie pa se na njej zaenkrat še ni pojavila. 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

prejšnji članek
Očitna sprememba: Deja zaradi stresa izgublja kilograme
Resničnostni šovi
Očitna sprememba: Deja zaradi stresa izgublja kilograme
naslednji članek
Znani igralec je končno postal dedek!
Svet slavnih
Znani igralec je končno postal dedek!