Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Mojca zmagovalka šova The Biggest Loser Slovenija?

22. 12. 2017; 09.00
Avtor: V. M.
mojca trening

Mojca je v tem tednu prvič resno trenirala. foto: PLANET TV

Mojca ima zelo veliko priložnost za zmago v šovu The Biggest Loser Slovenija, je preprečan Rok The Preacher, ki pravi, da se je doslej sicer 'šlepala', a lahko od sedaj naprej izgubi največ kilogramov …

Trenerka Nataša je v tem tednu pošteno 'zgrabila' Mojco in naredila vse, da bi tekmovalka končno izkoristila edinstveno priložnost, da izgubi odvečne kilograme. Da z Natašo ni šale, je dokazala na napornih treningih, kjer smo lahko Mojco prvič videli izčrpano, zardelo in prepoteno. Napredka je trenerka zelo vesela, večkrat je namreč poudarila, da poprej Mojca še ni resno trenirala, v hiši pa je ostala zgolj zaradi sreče.

A da zdaj res ni več časa za šalo, se končno zaveda tudi Mojca. ''Če želim ostati v hiši moram shujšati vsaj tri kilograme, da bom na izločanju nad rumeno črto.''

Rok The Preacher: 'Vse lahko ven pomeče!' foto: PLANET TV

A to, da je Mojca šele sedaj zgrabila bika za roge, niti ni tako zelo slabo. Rok The Preacher namreč meni, da predstavlja ostalim resno konkurenco, saj ima veliko zaloge, kar pomeni, da lahko izgubi zelo veliko kilogramov. Če bo trenirala, kakopak.

Mojca ob vstopu v šov. Njena teža je znašala 119,7 kg. Danes je lažja za 16,20 kg. foto: Planet TV

''Če bi bila Mojca pametna … Vse lahko ven pomeče! Realni bodimo. Zlahka lahko pride do finala, če bi take treninge delala in se diete držala. Zdaj se je 'prišlepala' do sem, zdaj pa samo akcija. Nihče v hiši ne more izgubiti toliko kilogramov, kot jih lahko Mojca. Bodimo realni, ne morejo,'' je bil kot običajno jasen in glasen The Preacher, ki meni, da bi Mojci lahko uspelo, če bi jo trenerka privila in imela nenehno na očeh.

foto: PLANET TV

prejšnji članek
Imaš neprijeten občutek »tam spodaj« in nisi prepričana, kaj ti je?
Moda&Lepota
Imaš neprijeten občutek »tam spodaj« in nisi prepričana, kaj ti je?
naslednji članek
Slovenska voditeljica: Postala bom mamica dveh sinov
Svet slavnih
Slovenska voditeljica: Postala bom mamica dveh sinov