1703079682-dsc6151-01-1703079660058
Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, pogreb bo javen in odprt za vse

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Žena Novaka Đokovića s čustvi raznežila oboževalce

22. 12. 2017; 05.00
Avtor: K.M.
Novak Djoković

Novak Djoković z ženo Jeleno. foto: Reutres

Njen zapis se je dotaknil številnih ...

Teniški igralec Novak Đoković in njegova dolgoletna partnerka Jelena sta vedno na očeh srbskih in svetovnih javnosti. Njuno razmerje in zakon sta se že večkrat znašla na naslovnicah rumenih medijev, kjer  večkrat namigujejo, da sta tik pred ločitvijo. Onadva pa s svojimi dejanji dokazujeta ravno nasprotno. Novak večkrat javno pove, da je Jelena ljubezen njegovega življenja in da mu brez nje ne bi uspelo. Zdaj pa je s čustvenim zapisom ganila tudi njegova življenjska sopotnica. 

"Nobenega trenutka na tem planetu nikoli ne jemljem kot samoumevnega. Tako srečna in hvaležna sem, da lahko delim to življenjsko obdobje z ljubljenimi. To, da svoje otroke učimo potrpežljivosti, je ena izmed najtežjih stvari. Še odrasli nismo potrpežljivi, kako lahko to pričakujemo od njih? Gledanje sončnega zahoda z njim zanj ni nič velikega in navdušujočega, če na to gledaš z njegove prespektive. Ampak, ko vidi, kako sta za te trenutke hvaležna njegov očka in mamica, začne tudi sam biti za njih hvaležen," je zapisala Jelena.

K temu pa je dodala, da je njun starejši sin tudi njun največjih učitelj. "Uči naju zavesti, ker je sam tako zelo nedolžen. Vedno, ko nekaj naredim brez razmišljanja in on to ponovi, se zavem, da se moram izboljšati."

prejšnji članek
Marijan Novina mora za svoj kruh trdo delati
Svet slavnih
Marijan Novina mora za svoj kruh trdo delati
naslednji članek
Tedenski horoskop: Razmislite, kaj želite!
Horoskop
Tedenski horoskop: Razmislite, kaj želite!