reševalci gasilci avstrija
Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo polil s tekočino in jo nameraval zažgati

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

FOTO: Praznični odtenki in pravljična Maraaya

30. 12. 2017; 08.00
Avtor: N.S.
central 1

Raay in Marjetka v družbu Jana Plestenjaka, ki je navdušen, kako v živo zvenita njuna glasova. foto: Lifeclass portorož

Na predbožični večer sta Raay in Marjetka z ritmi zimzelenih božičnih skladb začarala tudi Jana Plestenjaka, Manco Špik in mnoge druge.

Da Raay in Marjetka, ki uspešno osvajata Slovenijo, znata poskrbeti za posebna presenečenja, že dolgo ni skrivnost. In tudi tokrat jima je na predbožični večer uspelo presenečenje, ko sta v prenovljenem Cafe Centralu v nadvse sproščenem vzdušju in svojih božičnih odtenkih ter ob pravljični barvi glasu postregla z glasbeno poslastico za vse obiskovalce. Sredi Portoroža sta člana dua Maraaya s svojim glasom in stasom prepričala številne obiskovalce, med katerimi se je znašla tudi pevka Manca Špik, ki ju je povsem nenapovedano prišla obiskat in pogledat, kako njune božične skladbe zvenijo v živo. Zagotovo pa ni bila edina, ki jo je to zanimalo, saj se ji je pridružil tudi Jan Plestenjak, ki je v prenovljeni kavarni s povsem novo podobo prvič slišal, kako v živo zvenita glasova Marjetke in Raaya.

Ula Furlan je v sproščenem slogu vodila pogovor z Maraayo foto: Lifeclass Portorož

DRUŽINA JE NA PRVEM MESTU

»Bilo je magično. Hvala!« sta Marjetka in Raay zapisala na družbenem omrežju in se kmalu po koncertu odpravila nazaj v objem svojih otrok, da so božični večer lahko preživeli skupaj. »Čeprav imava veliko dela in službenih obveznosti, pa vedno na prvo mesto postavljava družino. Sinova Vid in Oskar sta najin zaklad in čas z njima uspešno negujeva ter se takrat popolnoma izklopiva, da smo res skupaj, brez odvečnih motečih dejavnikov,« sta priznala člana dua Maraaya, ki sta se na dogodku posladkala tudi z nepozabnimi slaščicami. »Toliko je čokolade, da naju je povsem omrežilo. Lahko bi rekli, da gre kar lepo za 50 odtenkov čokolade!« sta še v smehu priznala sladkosneda glasbenika.

Mister Slovenije Majk Peroša in jadralka Tina Mrak foto: Lifeclass Portorož

Nazdravil je tudi koreograf Igor Jelen Iggy. foto: Lifeclass Portorož

prejšnji članek
Najbolj brano: Menedžer Tanje Žagar pokazal posledice problemov
Svet slavnih
Najbolj brano: Menedžer Tanje Žagar pokazal posledice problemov
naslednji članek
Ločeni prazniki Vesne Pernarčič
Svet slavnih
Ločeni prazniki Vesne Pernarčič
#nasazenazenska
nasazenazenska