Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Šok: Veliki favorit ni izgubil niti enega grama

30. 12. 2017; 09.00
Avtor: K.M.
bojan izguba

foto: PLANET TV

Včerajšnja oddaja The Biggest Loser Slovenija je poskrbela za veliko presenečenje.

Včerajšnje tehtanje v oddaji The Biggest Loser Slovenija ni potekalo po ustaljenih tirih. Kot je že sredi tedna napovedala voditeljica Špela Grošelj, sta se tokrat na izločanju znašla moški z najmanjšo izgubo telesne teže v odstotkih in ženska tekmovalka, ki je med ženskami izgubila najmanj odstotkov svoje telesne teže. Tekmovalci pa so bili močno presenečeni še nad enim podatkom. 

Kot zadnji je na tehtnico stopil Bojan. Takrat je bilo že znano, da se bo na izločanju našla Majda, ki je med ženskami izgubila najmanj. Vsi so pričakovali, da bo Bojan zopet šokiral z izgubo svoje teže. To pa je tudi storil. Vendar tokrat v obratnem smislu. Bojan namreč ni izgubil niti grama teže. Njegova teža je bila tako identična tehtanju preteklega tedna. Kar pa je bilo za številne veliko presenečenje. 

Vseeno pa je bil po tehtanju Bojan vidno prepričan v svoj obstanek. Fantje so se že prej dogovorili, da bodo avtomatsko izločili žensko. Njihovi odločitvi pa sta se pridružili tudi Mojca in Indira, ki se resnici na ljubo z Majdo nista nikoli pretirano dobro razumeli. Tekmovalci so tako soglasno v šovu obdržali Bojana in s s to potezo le otežili svojo končno zmago. 

Sicer pa je ta teden največ izgubil Iztok, ki je imel pretekli teden imunitetno. Med ženskami pa je tokrat presenetila Indira, ki je svojo težo spravila po 80 kilogramov. 

prejšnji članek
Demi se je izprsila: Dekolte za tri milijone lajkov
Svet slavnih
Demi se je izprsila: Dekolte za tri milijone lajkov
naslednji članek
Manca Špik odšteva
Svet slavnih
Manca Špik odšteva