franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Lea Sirk o načrtih v letošnjem letu

1. 1. 2018; 08.00
Avtor: Andreja Comino
lea2

Glasbenik Gaber Radojevič ni samo njena sorodna duša, temveč tudi prijatelj in partner, ki jo razume in v vsem podpira. foto: arhiv Svet24

Izolska glasbenica Lea Sirk je že od mladih nog izjemno dekle, ki je ves čas tesno povezano z glasbo. V Sloveniji pa skoraj ni glasbenika, pri katerem ne bi pela spremljevalnih vokalov. Lea je za Svet24 spregovorila o svojih načrtih za prihodnje leto.

Lea se zaveda, da je treba železo kovati, dokler je vroče, zato se ji ni težko lotiti dela.
Zadnje mesece ji je uspevalo praktično nemogoče, imenitno je združila svoje obveznosti in sodelovanje v oddaji Znan obraz ima svoj glas, za katero je povabilo sprejela šele v četrto.

Po novem letu jo čaka nastop na Emi, nastopala pa bo tudi v oddaji Zvezde plešejo, tokrat kot pevka.

»Najprej sem bila prvič noseča, nato sem bila na Emi, potem je prišla druga nosečnost, zdaj sem končno tukaj,« se je zasmejala pevka, ki je že junija, ko so podpisali pogodbo za oddajo, naredila temeljit urnik vseh jesenskih obveznosti in načrt, kako jih bo uskladila. »Takrat so se mi vsi smejali, zdelo se jim je prezgodaj, toda jaz sem rada organizirana že od začetka,« je povedala očarljiva Lea.

Lea Sirk o tem, kako ji uspe postoriti (skoraj) vse: »Brez dobre organizacije in skrbnega načrtovanja bi bila družinsko in poslovno življenje neobvladljiva.«

URNIK IMA ŽE POLN

Sočasno s šovom je še posnela pesem s svojim primorskim prijateljem Rudijem Bučarjem, pa tudi v letu 2018 kaže, da se ji življenje (še) ne bo umirilo. Nasprotno, ravno tako bo polno obveznosti in ambicioznih projektov. Lea se bo potegovala za zmago na Emi, nato pa bo sodelovala v oddaji Zvezde plešejo. »Seveda ne kot plesalka, temveč bom pela v spremljevalni skupini. Imela pa bom še obilico nastopov in dela v svoji glasbeni šoli,« je naštela svoje obveznosti. V začetku januarja pa si bo z družino vzela nekaj prostih dni, da si bo napolnila baterije za nove izzive.

prejšnji članek
Tanja Ribič o težkih izgubah
Svet slavnih
Tanja Ribič o težkih izgubah
naslednji članek
Slovenske zvezdniške ločitve in razhodi 2017
Svet slavnih
Slovenske zvezdniške ločitve in razhodi 2017