cavazza smrekar 1 Odkrito.si

Uresničena želja Sebastiana Cavazze in Ajde ...

Taksi Svet24.si

Zaradi nekaj deset evrov napadel taksista

uran Svet24.si

Ta planet smrdi po gnilih jajcih

Alek Minassian Svet24.si

FOTO in VIDEO: Nameren napad: znana identiteta ...

nick-jonas-billboard-music-awards-2016-03 Najstnica.si

Nick Jonas se je tako poklonil preminulemu ...

Indira Ekić in Matic Kolenc Njena.si

FOTO: Indira Ekić zasijala kot še nikoli

Anna Paynich Njena.si

MasterChef: Anna priznala, da najraje kuha gola

Anamaria že zapustila Luko, s sabo odpeljala tudi psa
| K.M.

Anamaria že zapustila Luko, s sabo odpeljala tudi psa

Luka Dončić je božič preživel v Ljubljani, za novo leto pa so se mu v Madridu pridružili dekle Anamaria Goltes in prijatelji iz Slovenije.

Trenutno najbolj vroče ime slovenske košarke, Luka Dončić, ne počiva. Mladi košarkar si je lahko nekaj prostih dni vzel med božičnimi prazniki in takrat obiskal Slovenijo. Kaj hitro pa se je moral vrniti v Španijo, kjer je nadaljeval z uspešnimi predstavami. Tudi na zadnji dan leta 2017 je odigral košarkaško tekmo, v novo leto pa je skočil skupaj z dekletom Anomario Goltes in nekaterimi prijatelji iz Slovenije. 

Ker ima danes Luka tekmo v od Madrida več kot 350 kilometrov oddaljenem kraju Vitoria-Gasteiz pa se je njegova novoletna družba že odpravila proti Sloveniji. Anamaria mora seveda nadaljevati s študijem Ekonomije. Tokrat pa je na prvi let vzela tudi psička, ki ji ga je v Španiji kupil Luka.

Po fotografijah sodeč se je družba v nekoliko toplejšem Madridu zelo zabavala. Prepričani pa smo, da bosta tako Anamaria kot tudi kužek Luko kaj kmalu spet obiskala.