dnevnik 191 Odkrito.si

Dnevnik: Darja Groznik doživela šok zaradi plače

horoskop-astrologija Svet24.si

Horoskop za torek, 24. aprila

kate middleton, william, dojenček, novorojenček Svet24.si

Kate in William pokazala novega princa

Toronto, kombi Svet24.si

FOTO in VIDEO: Nameren napad: znana identiteta ...

nick-jonas-billboard-music-awards-2016-03 Najstnica.si

Nick Jonas se je tako poklonil preminulemu ...

severina pevka hrvaška Njena.si

Severina šokirana in v solzah

Anna Paynich Njena.si

MasterChef: Anna priznala, da najraje kuha gola

Kdo vas je na slovenski medijski sceni najbolj prepričal?
| K.M.

Kdo vas je na slovenski medijski sceni najbolj prepričal?

Izberite svojega favorita in mu omogočite nominacijo!

Vračajo se ŽAROMETI, nove slovenske medijske nagrade, ki so bile prvič podeljene na spektakularni prireditvi konec lanskega februarja. Medijem so povrnile ugled, nominirancem in prejemnikom nagrad pa spoštovanje in čast. Slovenski medijski prostor bo tudi v letošnjem letu obsijan in ovenčan z medijskimi nagradami, ki jih podeljuje revija Vklop pod okriljem medijske skupine Media24. Vi pa imate priložnost, da svoje favorite izberete tudi sami. Glasovnico najdete TUKAJ! Vaše glasove namreč sprejemamo vse do 22. januarja 2018. Kdo vas je torej v preteklem letu najbolj prepričal, kdo je najbolj izstopal? 

FOTO: Slovenska medijska legenda je igralec Demeter Bitenc

Koga nagradimo z žarometi? Izstopajoče dosežke vseh na glasbenih odrih, v različnih studiih, pred kamerami in kulisami in za njimi, s scenarijem v roki ali improvizirano, v glasbi, na televiziji ali pač nekje zunaj. Vsi tisti, ki širijo naša obzorja.

Foto: Mare Vavpotič/M24 - Tomi Meglič in Katarina Čas

Nova kategorija – spletna zvezda. Lanskim desetim kategorijam s področja glasbe, filma in igre ter televizije smo letos dodali še eno – spletna zvezda leta; z njo želimo izpostaviti in nagraditi vse tiste, ki zrejo v prihodnost – ustvarjalce podkastov in vlogov, pisce blogov in skratka vse tiste, ki prihodnost medijev vidijo (tudi) na svetovnem spletu in v modernih oblikah izražanja. 

Vse do ponedeljka, 22. 1. 2018, zbiramo predloge bralcev, gledalcev in poslušalcev, ki lahko v vsaki od enajstih kategorij predlagajo svoje favorite – glasovati je mogoče z glasovnicami, ki so objavljene v revijah Vklop, Zarja, Zvezde, Maja, iN, dnevnem časopisu Novice Svet24 ter Štajerskem tedniku in Dolenjskem listu, ter po spletu – glasovnica je objavljena na strani www.svet24.si.

Foto: Marko Debello Ocepek - Ekipa MasterChef s svojim žarometom.

Predlogi bralcev bodo dali v vsaki kategoriji tri nominirance za žaromete 2017. Še tri nominirance v vsaki kategoriji bo predlagalo uredništvo revije Vklop, zmagovalce pa bo tudi tokrat s točkovanjem izbrala strokovna žirija, sestavljena iz strokovnjakov z različnih področij medijev in kulture. Prejemnika dveh nagrad – za družbeno odgovorni projekt leta in tistega od nekdaj najbolj čislanega, za medijsko legendo – bo izbralo uredništvo revije Vklop.


GLASUJE TUKAJ!