dnevnik 191 Odkrito.si

Dnevnik: Darja Groznik doživela šok zaradi plače

horoskop-astrologija Svet24.si

Horoskop za torek, 24. aprila

kate middleton, william, dojenček, novorojenček Svet24.si

Kate in William pokazala novega princa

Toronto, kombi Svet24.si

FOTO in VIDEO: Nameren napad: znana identiteta ...

nick-jonas-billboard-music-awards-2016-03 Najstnica.si

Nick Jonas se je tako poklonil preminulemu ...

severina pevka hrvaška Njena.si

Severina šokirana in v solzah

Anna Paynich Njena.si

MasterChef: Anna priznala, da najraje kuha gola

Čudežni otrok: Spoznajte deklico iz serije Mama
| V. M.

Čudežni otrok: Spoznajte deklico iz serije Mama

Lik čuteče deklice po imenu Melek se je izjemno dotaknil gledalcev priljubljene turške serije Mama. Kakšna pa je deklica tedaj, ko ne stoji pred žarometi televizijskih kamer?

Njeno ime je Beren Gökyıldız in kot ste zagotovo opazili, se odlično znajde v upodabljanju celotne palete čustev. Mala igralka namreč brez težav uprizarja tako vesele prizore, kot temne trenutke, ko jo prežemata strah in tesnoba. Kdo je pravzaprav ta mali čudežni otrok, ki ga je v hipu vzljubila tudi publika izven turškim meja?

Foto: PLANET TV - Beren pravi, da se na žalostne prizore pripravi tako, da misli na nekaj slabega.

Sama bi nemara ob tem skomignila z rameni, saj je povsem običajna deklica, ki skupaj z vrstniki obiskuje drugi razred osnovne šole. V enem izmed intervjujev pove, da sošolci vedo, da je na televiziji ter da učiteljice gledajo nadaljevanko ter da pravijo, da ji gre odlično. Nekoliko manj pa se, kot pravi, znajde pri pouku. ''V drugem razredu je precej težko. Najtežja sta angleščina in matematika, ki je ne maram. Raje rišem. Lepo narišem jesensko sliko. Ko bom velika, bi rada postala gimnastičarka ali plavalka. Plavam zelo dobro. Moja mama to vedno pravi. Tudi potapljam se dobro. Kar meter in pol se lahko potopim,'' ponosno pove Beren.

Foto: PLANET TV - Beren Gokyildiz in Cansu Dere

Kaj pa sodelovanje v nadaljevanki, ji je vse skupaj všeč? Bi želela z igranjem nadaljevati tudi kasneje? ''Igranje mi je všeč, ampak bom še videla, če bom s tem nadaljevala. Se moram še odločiti. Zaradi igranja sem veliko utrujena, čeprav se trudim, da ne bi bila,'' je iskreno povedala mlada igralka, ki jo zelo pomirja družba živali. Poglejte, kako vesela je bila v družbi konjička ...

Morda vas zanima še: Spopad turških lepotic na slovenskih televizijah. Katera je osvojila vas?

Majeste #doğuşlubinicilik

A post shared by Beren Gökyıldız (@berengokyildiz_official) on