klemen boštjančič
Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa še kandidatne liste za evropske volitve

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Razjarjeni starši napadli Victorio Beckham

15. 1. 2018; 10.00
Avtor: V. M.
Victoria Beckham

Victoria Beckham za svoje modne kampanje izbira izjemno vitke modele. foto: Profimedia

''Zaradi takšnih primerov moja hčerka misli, da mora jesti manj!''

Oglasna kampanja Vicorie Beckham, tekom katere promovira modna sončna očala za pomlad in poletje 2018, je pritegnila izjemno veliko pozornosti. No, a zagotovo ne takšne, kot bi si zvezdnica želela. Potem, ko je na družabnih omrežjih objavila fotografijo mladega modela, ki nosi njena modna očala, so se namreč na spletu oglasili starši in pod objavami zanetili hudo razpravo o moralnih načelih zvezdnice. Slednja naj bi pred oči mladih deklet slikala izkrivljeno podobo lepote, kar po njihovem mnenju vodi v nevarno povečanje anoreksije in ostalih motenj hranjenja. Takole so nad zvezdico izlili svoje občutke zaskrbljeni starši …

''Naše oči niso niti opazile očal. Vso pozornost je pritegnil model. Bolno suha! Beckhamova bi se morala sramovati tega, da promovira motnje hranjenja. Njena hčerkica je težja od tega modela! Sramota,'' je zapisala Elena Mata Westerman.

''Se opravičujem, toda s to fotografijo je nekaj močno narobe. Če je manekenka naravno vitka, potem se opravičujem, a občutek imam, da ni tako. To vsekakor ni fotografija, za katero bi želela, da jo vidi moja 13-letna hčerka, ki je že tako prepričana, da mora shujšati,'' je žalosten oče Owen.

''Zakaj uporabljati modele, za katere je več kot očitno, da imajo motnjo hranjenja? To vsekakor ni primerno sporočilo za mlada dekleta, saj ustvarja popolnoma nerealno in nevarno podobo o lepoti. Prave ženske niso videti takole …,'' je jezna Clare Louise Wright.

To pa ni prvi primer, ko je javnost okrcala Victorio glede izbire prekomerno vitkih modelov. Že poprej so ji pogosto očitali, da pomaga ustvarjati izkrivljeno podobo lepote, kar vpliva zlasti na mlajša dekleta, ki še iščejo svoje mesto v svetu.

prejšnji članek
Britney Spears oboževalcem namenila seksi ples
Svet slavnih
Britney Spears oboževalcem namenila seksi ples
naslednji članek
Kilogrami slovenskega pevca se kar topijo
Svet slavnih
Kilogrami slovenskega pevca se kar topijo