andrej-plenković
Svet24.si

Plenković zarezal v torto, se bo mastil skupaj z Domovinskim gibanjem?

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Aktualov dan žena: Razkrivamo nastopajoče

17. 1. 2018; 10.13
Avtor: K.M.
nastopajoč, aktualov dan žena

foto: Promocijsko gradivo

Praznik dam bo tudi letos združil mlado in staro v največji slovenski dvorani Stožice.

Prihaja nepozabno glasbeno in scensko doživetje Aktualov dan žena 2018, ko boste 2. marca 2018 ponovno zažurali v največji slovenski dvorani Stožice. Glasbene legende bodo ogrele srca še tako zahtevnih romantičnih duš in če ste vsaj malo romantični, koncerta preprosto ne smete zamuditi!

Razkrivamo imena nastopajočih

Zapeli bomo s slovensko glasbeno skupino POP DESIGN, ki ustvarja že od leta 1985. Njihove uspešnice so postale večne in nepogrešljivi člen vsake dobre zabave.

Na letošnji Aktualov dan žena smo povabili tudi vrhunsko glasbeno zasedbo iz časov nekdanje Jugoslavije. Še vedno nastopajo na odrih po vsem svetu in še vedno so polni energije, zanosa ter noro zaljubljeni v svoje zvesto občinstvo – PARNI VALJAK.

Poskrbeli smo tudi za vse moške, ki boste pod roko pripeljali boljšo polovico, saj bo z nami tudi vse bolj priljubljena in atraktivna hrvaška pevka LANA JURČEVIĆ.

Žuranje bomo nadaljevali z glasbeno skupino SREBRNA KRILA, ki je nastala pred štiridesetimi leti, do zdaj pa nedvomno dokazala, da bo s svojo pojavo in uspešnicami živela večno.

To pa še ni vse. Da bo tudi letošnja zabava nepozabna, bo ob vrhuncu večera poskrbel hrvaški kantavtor, pevec in mojster pop uspešnic, legendarni BORIS NOVKOVIĆ.

Poleg razkritih vrhunskih glasbenih imen bodo na Aktualovem dnevu žena nastopili še skriti gosti presenečenja, v voditeljski vlogi pa vas bo vnovič zabaval en in edini Klemen Bunderla.

Vstopnice si lahko zagotovite od petka, 19. januarja 2018, od 14. ure dalje.

prejšnji članek
Victoria Beckham se je razkrečila
Svet slavnih
Victoria Beckham se je razkrečila
naslednji članek
Ivana Trump ljubeče o Donaldu
Svet slavnih
Ivana Trump ljubeče o Donaldu
#obraziavenija
obraziavenija