Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Takšna je danes ‘Raztresena Ally’

18. 1. 2018; 08.30
Avtor: V. M.
Ameriška igralka se je posvetila družinskemu življenju.

Ameriška igralka Calista Flockhart foto: Profimedia

Calista Flockhart. Se je spomnite? Saj veste, igralka, ki je upodobila raztreseno odvetnico v istoimenski seriji Ally McBeal. Od snemanja zadnje epizode je minilo že 16 let, zatem pa se je Calista iz zaslonov slovenskih televizij počasi poslovila.

V naslednjih letih je nanizala še nekaj televizijskih vlog, med vodilne zagotovo sodi nanizanka Brothers and sisters (op. prev. Bratje in sestre), kjer je kot glavna igralka v petih letih posnela 110 delov ter vloga Cat Grant v nanizanki Supergirl (op. prev. Super dekle). Preizkusila se je tudi kot sinhronizator in svoj glas posodila risanim junakom.

Calista danes živi umirjeno družinsko življenje. foto: Profimedia

53- letnica se v zadnjem obdobju posveča družinskemu življenju. Kot pravi, je še vedno srečna v zakonu s 75 – letnim igralcem Harrison Fordom, s katerim vzgajata 16 letnega sina Liama, ki ga je igralka posvojila tik preden je leta 2002 spoznala svojo veliko ljubezen. In če ste pomislili, kako se parček ujame, glede na to, da je med njima 22 let razlike, naj obudimo Calistino izjavo, ki jo je podala  v enem izmed intervjujev: ''Kar naprej pozabljam, da je 22 let starejši od mene. Razlika v starosti sploh ne vpliva na najino razmerje. Všeč mi je, kako je videti zjutraj. Videti je ljubek, kot majhen deček.''

prejšnji članek
Tanja Žagar iskreno o petju in sinu
Svet slavnih
Tanja Žagar iskreno o petju in sinu
naslednji članek
Vojvodinja Kate v bolnišnici
Svet slavnih
Vojvodinja Kate v bolnišnici
#obraziavenija
obraziavenija