ana dolinar 1 Odkrito.si

Joj, kako sta zrasli punci Ane Dolinar!

David Beckham, Elton John Svet24.si

Vsi govorijo o tem: poglejte, kaj je po poljubu z ...

nessie Svet24.si

VIDEO: Nessie obstaja! "Videla" jo je 8-letna ...

911_rotated Svet24.si

FOTO: Njegovim poceni vinjetam je nasedlo 3500 ...

sladoledna lučka Najstnica.si

V boj proti vnetju s sladolednimi lučkami

donald melania trump Njena.si

Donald Trump poskrbel za ogorčenje

harry, meghan markle2 Njena.si

Razkrit resnični razlog Harryjevega joka na ...

Mojca na avdiciji: 'Razturala sem!'
| V. M.

Mojca na avdiciji: 'Razturala sem!'

Tekmovalka prve sozone šova The Biggest Loser Slovenija Mojca Fajs se je prijavila na avdicijo glasbenega tekmovalnega šova Nova zvezda Slovenije. Jo bomo spomladi ponovno spremljali na malih zaslonih?

Mojca Fajs uresničuje zastavljene cilje.

Simpatična Mojca Fajs pogumno nadaljuje z uresničevanjem zastavljenih ciljev. Slednjih po prihodu iz slavne hiše ni opustila, temveč se še intenzivneje lotila boja z odvečnimi kilogrami. Kako velik napredek je dosegla, smo lahko videli v finalni oddaji, kjer je gledalce osupnila s spremenjeno podobo. Z zdravim načinom življenja Mojca nadaljuje tudi sedaj, ko so ugasnili žarometi. ''Še naprej telovadim, delam na sebi in nadaljujem svojo pot. Zdaj imam že 83 kilogramov,'' nam veselo pove in poudari, da ji je šov The Biggest Loser Slovenija povsem spremenil življenje.

Še več, dobila je svež veter v krila, ki ji je dal upanje in vero, da lahko z močno voljo uresniči svoje sanje. Tako se je nasmejana 30-letnica lotila novega podviga in se prijavila na avdicijo glasbenega tekmovalnega šova Nova zvezda Slovenije, kjer morajo kandidati pokazati svoje pevsko znanje brez glasbene podlage. In kako se je odrezala? ''Zelo dobro. Prepričana sem, da bom sprejeta, če pa ne, pa sem vsaj pokazala voljo. Nenazadnje nimam kaj izgubiti,'' nam o svojih vtisih pove Mojca in doda, da resnično rada poje in da jo to zelo veseli. A Mojca ne bi bila Mojca, če ne bi pogovor zaključila še s smehom in veselim vzklikom: ''Razturala sem!''

In prav je tako. Tudi mi držimo pesti, da bo lahko še naprej razvijala svoj talent in ljubezen do glasbe. Srečno, Mojca!