luka doncic anamaria goltes Svet24.si

FOTO: Anamaria objavila fotografijo in Luki ...

hrvaška policija, splošna Svet24.si

Grozljiv umor na Krku: Mož zadavil ženo in ...

st. peterburg, hlajenje, vročina Svet24.si

Morje je že pregreto, na Balkanu sledi dolg ...

violeta bulc-pl005 Reporter.si

Vrnitev nekdanje evropske komisarke: Violeta Bulc ...

20210603-01063348 Necenzurirano

Pred vrati četrti val, Poklukar pa ne da denarja ...

spookiekewpie Odkrito.si

Izognila se je hudi nesreči, ker je v avtomobilu ...

Josip Tratnjak Njena.si

Ljubezen na vasi: Josipa dekle prevaralo pred ...

Žena Daniela Popovića možu stopila odločno v bran
| K.M.

Žena Daniela Popovića možu stopila odločno v bran

Daniel in Aleksandra Popović, Mediaspeed

Priljubljenega pevca obtožujejo nasilja, le-ta pa želi zdaj oprati svoje ime.

Na družbenem omrežju facebook se je oglasila žena Daniela Popovića, ki se je v srca ljudi zapisal predvsem s pesmijo Džuli. Hrvaški mediji ga, na podlagi zapisa posrednika pri dogovarjanju za nastope, obtožujejo družinskega nasilja in predvsem pretepanja žen. Zdaj se mu je v bran postavila ravno njegova zdajšnja žena Aleksandra, ki vsem namigovanjem ostro nasprotuje. Z Danielom pa sta poročena že 11 let. 

"Da pa nekdo javno napade in obtožuje Daniela da je nasilnik do žensk, je prestopilo vse meje dobrega okusa. Glede na to, da so to pisali nekateri mediji na podlagi izjav ene od njegovih bivših žena, ne da bi se kadarkoli prepričali v resničnost teh izjav - je to zame kaznivo dejanje klevetanja in bi moral nekdo dobro odgovarjati za takšno antireklamo. Nekomu je to resnično v interesu, da se ga tako prikaže, medtem ko si drugi gradijo kariero na njegovem imenu. NIKOLI IN NIKDAR ni bilo nikjer uradno zavedeno da je Daniel pretepal katerokoli od svojih žena, ne obstaja ne tak zapisnik, niti fotografije pretepene ženske. Se pravi njena beseda proti njegovi," je v zapisu objavila Aleksandra. Ob tem pa se sprašuje, zakaj ona v 11 letih zakona ni bila nikoli pretepena. "Prepiramo se vsi zakonci, kdor trdi drugače, laže, lagati, da te nekdo pretepa za svojo reklamo, pa je kriminal," je še dodala. 

Zgodba se je po hrvaških medijih razširila, potem ko so odpovedali Danielov nastop v enem izmed zagrebških lokalov. Danielu in Aleksandri niso dali konkretnega odgovora, zakaj do nastopa ne bo prišlo, kljub temu, da je glasbenik klub napolnil že dvakrat. Kasneje pa je posrednik pri dogovarjanju na svojem družbenem profilu objavil, da je do tega prišlo, ker ne podpirajo nasilja v družini in nad ženskami. Odpoved koncerta pa naj bi bil ravno pokazatelj njihovih prepričanj.