GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Žena Daniela Popovića možu stopila odločno v bran

24. 1. 2018; 05.00
Avtor: K.M.
1134

Daniel in Aleksandra Popović foto: Mediaspeed

Priljubljenega pevca obtožujejo nasilja, le-ta pa želi zdaj oprati svoje ime.

Na družbenem omrežju facebook se je oglasila žena Daniela Popovića, ki se je v srca ljudi zapisal predvsem s pesmijo Džuli. Hrvaški mediji ga, na podlagi zapisa posrednika pri dogovarjanju za nastope, obtožujejo družinskega nasilja in predvsem pretepanja žen. Zdaj se mu je v bran postavila ravno njegova zdajšnja žena Aleksandra, ki vsem namigovanjem ostro nasprotuje. Z Danielom pa sta poročena že 11 let. 

"Da pa nekdo javno napade in obtožuje Daniela da je nasilnik do žensk, je prestopilo vse meje dobrega okusa. Glede na to, da so to pisali nekateri mediji na podlagi izjav ene od njegovih bivših žena, ne da bi se kadarkoli prepričali v resničnost teh izjav - je to zame kaznivo dejanje klevetanja in bi moral nekdo dobro odgovarjati za takšno antireklamo. Nekomu je to resnično v interesu, da se ga tako prikaže, medtem ko si drugi gradijo kariero na njegovem imenu. NIKOLI IN NIKDAR ni bilo nikjer uradno zavedeno da je Daniel pretepal katerokoli od svojih žena, ne obstaja ne tak zapisnik, niti fotografije pretepene ženske. Se pravi njena beseda proti njegovi," je v zapisu objavila Aleksandra. Ob tem pa se sprašuje, zakaj ona v 11 letih zakona ni bila nikoli pretepena. "Prepiramo se vsi zakonci, kdor trdi drugače, laže, lagati, da te nekdo pretepa za svojo reklamo, pa je kriminal," je še dodala. 

Zgodba se je po hrvaških medijih razširila, potem ko so odpovedali Danielov nastop v enem izmed zagrebških lokalov. Danielu in Aleksandri niso dali konkretnega odgovora, zakaj do nastopa ne bo prišlo, kljub temu, da je glasbenik klub napolnil že dvakrat. Kasneje pa je posrednik pri dogovarjanju na svojem družbenem profilu objavil, da je do tega prišlo, ker ne podpirajo nasilja v družini in nad ženskami. Odpoved koncerta pa naj bi bil ravno pokazatelj njihovih prepričanj. 

prejšnji članek
FOTO: Pravljične večerne obleke iz pariške modne revije
Svet slavnih
FOTO: Pravljične večerne obleke iz pariške modne revije
naslednji članek
Ena žlička na tešče izboljša zdravje in počutje
Zdravje
Ena žlička na tešče izboljša zdravje in počutje